Αρχική DIY που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας » Residence Style

Τα έργα DIY έχουν κατακλύσει τη χώρα, αλλά πολλά από αυτά αποδεικνύονται ότι είναι έργα που είναι δύσκολο να τα κάνετε μόνοι σας. Μερικές φορές φαίνεται ότι οι άνθρωποι που κάνουν τα σεμινάρια είναι στην πραγματικότητα ειδικοί που προσποιούνται ότι είναι ερασιτέχνες, ειδικά αν βρήκατε την ιδέα του έργου σε έναν ιστότοπο όπως το Pinterest. Εάν ενδιαφέρεστε να ανανεώσετε το παλιό οικόπεδο αλλά ανησυχείτε για το πόσα θα μπορείτε να κάνετε, ξεκινήστε με μερικά από αυτά τα απλά προϊόντα για να βελτιώσετε την όραση – και τη μυρωδιά – του σπιτιού σας.

Διορθώστε τις συσκευές που μυρίζουν

Διορθώστε τις συσκευές που μυρίζουν

Τα πλυντήρια ρούχων και τα πλυντήρια πιάτων είναι οι δύο συσκευές που είναι πιο ευαίσθητες στη μούχλα και το ωίδιο επειδή είναι συνεχώς υγρά, ζεστά και χρησιμεύουν ως πηγή τροφής για δυσάρεστες αναπτύξεις. Για να αντιμετωπιστούν αυτές οι αυξήσεις και να εξαλειφθούν οι άσχημες οσμές, οι συσκευές χρειάζονται σχολαστικό καθαρισμό και χρόνο για να αεριστούν. Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καθαρίζετε τις συσκευές σας – τελικά οι περισσότεροι το κάνουν. Ωστόσο, το να μάθεις τον σωστό τρόπο να τρίβεις ένα πλυντήριο ρούχων ή πλυντήριο πιάτων δεν γίνεται στα σχολεία και ακόμη και οι περισσότεροι γονείς δεν ξέρουν τι να κάνουν. Επομένως, διαβάστε και δοκιμάστε αυτό το έργο DIY για ένα σπίτι που μυρίζει καλύτερα.

Ο καθαρισμός ενός πλυντηρίου είναι εύκολος, καθώς οι κατασκευαστές κατασκευάζουν ταμπλέτες που σκοτώνουν τη μούχλα που μπορούν να πεταχτούν στη συσκευή και να λειτουργήσουν με έναν κύκλο ζεστού νερού. Στη συνέχεια, πρέπει απλώς να αφήσετε την πόρτα ανοιχτή για να στεγνώσει το εσωτερικό. Για να καθαρίσετε ένα πλυντήριο πιάτων, οι άνθρωποι πρέπει να κατέβουν και να λερωθούν. Οι τρεις περιοχές που πρέπει να καθαριστούν είναι: η σήτα του σουρωτηρίου στο κάτω μέρος, η κάτω πλευρά των βραχιόνων του πλυντηρίου πιάτων και το χείλος κάτω από το μπροστινό πάνελ. Μόλις αφαιρεθούν τα παλιά τρόφιμα, μπορείτε να ρίξετε ένα κατασκευασμένο καθαριστικό μέσα σε έναν άδειο κύκλο σε ζεστό νερό και να αποτρέψετε τις μελλοντικές οσμές!

Μετατρέψτε τα παλιοσίδερα σε τέχνη

Μετατρέψτε τα παλιοσίδερα σε τέχνη

Πολλοί επαγγελματίες ξεκινούν ως συγκολλητές το Σαββατοκύριακο που κάνουν μερικά οικιακά έργα DIY για να μάθουν το επάγγελμά τους. Ένα από τα πιο απλά έργα που μπορεί να κάνει κάποιος στο σπίτι για να ενισχύσει τις δεξιότητές του και επίσης να βελτιώσει την εμφάνιση του σπιτιού είναι να πάρει παλιοσίδερα και να τα μετατρέψει σε τέχνη. Πολλοί συγκολλητές ξεκινούν με τραπέζια, αλλά άλλοι ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους στη συγκόλληση κατασκευάζοντας γλυπτά και σπιτάκια πουλιών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το κατάλληλο εργαλείο. Ο συγκολλητής ραβδιών είναι ο πιο ευνοημένος, και αυτό είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όποιον θέλει να αναπτύξει τις δεξιότητές του και να αρχίσει να κάνει μόνιμες βελτιώσεις στο σπίτι.

Λοιπόν, τι μπορεί να γίνει με συγκόλληση; Εκτός από τραπέζια, μερικά δημοφιλή και πρακτικά πειράματα δημιουργούν σπιτάκια πουλιών, σχάρες μπαχαρικών, νέα ράφια για το γκαράζ και άλλα δημιουργικά έργα. Η πραγματική δοκιμασία είναι να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να μην απογοητευτείτε εάν τα χάσετε. Η συγκόλληση, όπως και κάθε άλλη δεξιότητα, απαιτεί υπομονή και εξάσκηση.

Αφαιρέστε τη συσσώρευση σκληρού νερού

Αφαιρέστε τη συσσώρευση σκληρού νερού

Η συσσώρευση σκληρού νερού είναι ένα κοινό πρόβλημα στα σπίτια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενώ μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αποσκληρυντές νερού, δεν εξαλείφει πάντα τη συσσώρευση ορυκτών και σμίλευσης γύρω από βρύσες, μπανιέρες και νεροχύτες. Ο ασβέστης είναι το πιο κοινό ορυκτό που αφήνει υπολείμματα. Συχνά εμφανίζεται ως ξηρή λευκή σκόνη κολλημένη γύρω από τα χείλη των νεροχυτών και των μπανιέρων. Για να εξαλείψετε τη συσσώρευση γρήγορα και εύκολα, ψεκάστε το χυμό λεμονιού στην πληγείσα περιοχή και αφήστε το να καθίσει για μερικές ώρες. Μπορεί να ξεπλυθεί χρησιμοποιώντας κανονικό νερό.

Ταπετσαρία από καθαρό ύφασμα

Ταπετσαρία από καθαρό ύφασμα

Η ταπετσαρία μπορεί να είναι δύσκολο να καθαριστεί επειδή δεν αφαιρείται εύκολα από τα έπιπλα και τα υγρά μπορεί να μουλιάσουν στα μαξιλάρια, προκαλώντας μούχλα και μούχλα. Το να το κάνετε επαγγελματικά είναι επίσης δαπανηρό, καθώς οι περισσότερες καλές εργασίες καθαρισμού χρειάζονται μήνες εκπαίδευσης για να τις δώσετε. Για να αιχμαλωτίσετε τις οσμές και να διαλύσετε τους δύσκολους έως καθαρούς λεκέδες στο σπίτι χωρίς φασαρία, απλά πασπαλίστε μια άφθονη ποσότητα μαγειρικής σόδας πάνω από το ύφασμα και αφήστε το να καθίσει για είκοσι λεπτά. Στη συνέχεια, μπορεί να σκουπιστεί με ηλεκτρική σκούπα και να πάρει μαζί του μυρωδιές και λεκέδες!

συμπέρασμα

Αυτά τα έργα είναι ιδανικά για την ανάπλαση του χώρου χωρίς να προκαλούν μόνιμες ζημιές στις συσκευές, τη δομή ή τον εαυτό σας. Η συγκόλληση είναι θαυμάσια για διακόσμηση και μια πολύτιμη δεξιότητα, ενώ οι βασικές προσπάθειες για τον καθαρισμό κανονικά άπλυτων χώρων εξαλείφουν τις οσμές και την πιθανότητα ασθένειας. Βεβαιωθείτε ότι το έργο DIY σας είναι πραγματικά κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας ξεκινώντας απλά και προχωρώντας προς τα πάνω.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *