Δάπεδα από ξύλο δρυός η κλασική επιλογή » Στυλ Κατοικίας

Παρόλο που το ξύλινο δάπεδο έχει κυριαρχήσει στο επίκεντρο τις προηγούμενες πολλές φορές, υπήρξε μια πραγματική τάση πίσω προς τη μασίφ δρυς τους προηγούμενους πολλούς μήνες. Η πιο δημοφιλής επιλογή δαπέδου μέχρι όχι τόσο πολύ καιρό πριν, το μασίφ ξύλο έχει επανέλθει σε μεγάλη ζήτηση.

Παρόλο που ένα υψηλής ποιότητας πυθμένας με φινγκλέ μοιάζει με μασίφ ξύλο και κατά κάποιο τρόπο είναι πολύ πιο ευέλικτο όταν πρόκειται για μπάνια και κουζίνες, εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλα επιχειρήματα για την επιλογή μασίφ ξύλου.

Σχετικά με το δάπεδο από ξύλο δρυός

Παρόλα αυτά, δεν είστε μόνοι, εάν ζητάτε δάπεδα από ελαφρύ δρύινο μασίφ ξύλο. Φως δάπεδο από μασίφ ξύλο βελανιδιάς είναι σταθερά δημοφιλές και για να είμαστε ειλικρινείς, είναι εύκολο να εξακριβωθεί γιατί Αν είστε παθιασμένοι με οτιδήποτε σχετίζεται με το ξύλο και δεν αγαπάτε τίποτα περισσότερο από τη μυρωδιά και την αίσθηση ενός κομματιού ελαφριάς συμπαγούς βελανιδιάς.

Υπάρχει αυτή η απαλή χρυσή επιλογή που έχει βουρτσιστεί με λευκό και κερωμένο με σκληρό κερί ή υπάρχει αυτό το εφεδρικό αποτέλεσμα με βουρτσισμένο σχιστόλιθο, κερωμένο με σκληρό κερί. Και τα δύο είναι απλά εκπληκτικά.

Αυτός ο ανοιχτόχρωμος, λεπτός πάτος σε χρώμα σχεδόν σαν μανιτάρι είναι εντυπωσιακός, ανεξάρτητα από το πού τον βάλετε. Το έχουμε δει να χρησιμοποιείται σε πολλές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός υπερσύγχρονου συνδυασμού χρωμάτων, με παραδοσιακά έπιπλα και ξεθωριασμένες, άνετες παλέτες χρωμάτων. Φαίνεται ότι όπου κι αν επιλέξετε να βάλετε αυτόν τον πάτο, είναι νικητής.

Διατήρηση ιδεών

Και δεν χρειάζεται να φοβάστε να διατηρήσετε την εξαιρετική του αισθητική. Χάρη στο φινίρισμα με λάδι από σκληρό κερί, το μόνο που χρειάζεται μπορεί να είναι μια γρήγορη σκούπα, μια ελαφριά σφουγγαρίστρα και θα φαίνεται υπέροχο.

Δάπεδο 2

Ιδέες: Πού να τα βάλετε

  1. Αν και αυτός ο πάτος δεν είναι κατάλληλος για εγκατάσταση σε μπάνια και κουζίνες, λειτουργεί ως εξαιρετικό αποτέλεσμα που χρησιμοποιείται σε διαμερίσματα και σπίτια με δωρεάν δάπεδο στον υγρό ή ερωτογενή διάδρομο του σπιτιού.
  2. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επεκτείνετε αυτόν τον πάτο από μασίφ ξύλο βελανιδιάς από το διάδρομό σας στο σαλόνι, το καθιστικό, την τραπεζαρία και την κρεβατοκάμαρά σας και επίσης να το βάλετε με αγωγούς, για παράδειγμα, όπως τα μπάνια ή οι κουζίνες σας.
  3. Δουλεύοντας με αυτόν τον τρόπο σημαίνει ότι έχετε όλη την ψυχική ηρεμία που χρειάζεστε και όλη την εξαιρετική αισθητική και στυλ που κερδίζετε.
  4. Είναι μια πλήρης συμφωνία και θα σας ενθουσιάσει – ανεξάρτητα από το πού σκοπεύετε να το βάλετε.

Χαρακτηριστικά από ξύλο βελανιδιάς

  • Για άλλη μια φορά, αυτός ο ελαφρύς δρύινος πάτος είναι εκπληκτικός. Με περισσότερο από χρυσό τόνο από την άλλη επιλογή, αν ψάχνετε για ζεστασιά και στυλ, αυτή είναι η επιλογή σας.
  • Παίρνει ένα σε μεγάλο βαθμό ορατό κόκκο που έχει τεθεί στο προσκήνιο από τη διαδικασία βουρτσίσματος που έχουν περάσει αυτές οι σανίδες.
  • Ένα από τα πιο φυσικά ελαφριά δρύινα πάτους που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό, αυτός ο πάτος παλιότερα λειτουργεί ξανά σε όλο το σπίτι εκτός από εκεί που θα περίμενε κανείς σημαντικές ταλαντώσεις θερμοκρασίας ή υγρασίας.

συμπέρασμα

Το ξύλο βελανιδιάς διατίθεται με πολύ χαμηλό κόστος και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το ξύλο βελανιδιάς προτιμάται για ξυλουργική λόγω της υπέροχης λείας υφής του. Ένα ξύλινο σπίτι από ξύλο βελανιδιάς είναι μακράς διαρκείας, στιβαρό, χαμηλής συντήρησης, ελκυστικό, ισχυρό, χωρίς χημικά και εγγενώς ανθεκτικό στα έντομα και στη φθορά. Δεδομένου ότι η βελανιδιά έχει απόδοση σε όλες τις προαναφερθείσες κατηγορίες, θεωρούμε ότι είναι το ιδανικό ξύλο στη χρήση.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *