Είναι η σωστή επιλογή για το σπίτι σας » Residence Style

Πριν συζητήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του laminate δάπεδο και αποφασίσετε εάν είναι η σωστή επιλογή για το σπίτι σας, πρέπει να καταλάβετε ακριβώς τι είναι. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι το αποκαλούν laminate ξύλινο δάπεδο, το laminate δάπεδο θεωρείται συνήθως ότι είναι απλώς ένα άλλο όνομα για το ξύλινο δάπεδο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Ναι, το laminate δάπεδο έχει ξύλο, αλλά μόνο κομμάτια του μέσω της κατασκευής.

Το δάπεδο laminate αποτελείται από τέσσερις στρώσειςμε πρώτο αυτό που ξαπλώσατε στο δάπεδο.

  • Πίσω στρώμα: Αυτό είναι το κάτω στρώμα που είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση του laminate δαπέδου αδιάβροχο και για τη διατήρηση του δαπέδου στο επίπεδο του υποδαπέδου από κάτω. Συνήθως είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, χαρτί ή μελαμίνη.
  • Επίπεδο πυρήνα: Αυτό το στρώμα αποτελεί το κεντρικό τμήμα του laminate δαπέδου. Είναι μια συμπιεσμένη, υψηλής πυκνότητας σανίδα που προστατεύει το δάπεδο από εσοχές και είναι μια άλλη στρώση για προστασία από την υγρασία. Ανάλογα με τη μάρκα και το στυλ, το στρώμα πυρήνα μπορεί επίσης να κατασκευαστεί από συμπιεσμένη μοριοσανίδα αναμεμειγμένη με μελαμίνη για προστασία από την υγρασία και αντοχή.
  • Σχέδιο: Αυτό είναι το στρώμα εικόνας που δίνει στο κομμάτι laminate τη μέθοδο που θέλετε. Εάν θέλετε να μιμηθείτε το Μάρμαρο, για παράδειγμα, η εικόνα που θα αποτυπωθεί στο στρώμα σχεδίασης θα είναι Μάρμαρο, το οποίο δίνει στο laminate δάπεδο την όψη του πραγματικού πράγματος χωρίς να ξοδεύετε χρόνο και χρήμα για να βρείτε τους τέλειους βράχους.
  • Στρώμα φθοράς: Το ανώτερο στρώμα ονομάζεται στρώμα φθοράς επειδή είναι αυτό που παίρνει το μεγαλύτερο μέρος του χτυπήματος. Προστατεύει ολόκληρο το laminate δάπεδο από ζημιές από την καθημερινή φθορά και από διαρροές νερού και τροφίμων.

Τώρα που καταλαβαίνετε τι ακριβώς laminate δάπεδα Είναι, ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, ώστε να αποφασίσετε εάν το laminate είναι το δάπεδο για το σπίτι σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΣΥΝ

Προμηθευτός

Ευαίσθητο στην υγρασία

Εύκολη εγκατάσταση

Σκληρά κάτω από τα πόδια

Ανθεκτικό στους λεκέδες

Θορυβώδης κάτω από τα πόδια

Εύκολη επισκευή και αντικατάσταση

Επαναλαμβανόμενα μοτίβα

Ανθεκτικό στη φθορά

Υπάρχουν ορισμένες χημικές ουσίες

Εύκολο στη φροντίδα

Δεν μπορεί να φινιριστεί ξανά

Μη αλλεργιογόνο

Όχι το αληθινό

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των δαπέδων laminate 2

Συνοψίζεται στο ότι τα δάπεδα laminate είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το πραγματικό επειδή φαίνονται υπέροχα. Αν δεν αισθάνεστε απολύτως ότι πρέπει να έχετε το αληθινό πράγμα στο σπίτι σας, τα laminate κομμάτια δεν κάνουν τη δουλειά τους.

Ομολογουμένως, ένα κομμάτι laminate δάπεδο τύπου Marble δεν θα αισθάνεται ούτε θα μοιάζει με ένα κομμάτι από φυσικό μάρμαρο, αλλά δίνει την ίδια εμφάνιση με μια ματιά. Επιπλέον, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης δαπέδων laminate αντί του πραγματικού είναι ότι είναι πολύ βιώσιμο σε σύγκριση με τη χρήση ενός κομματιού βελανιδιάς που πρέπει να κοπεί και να υποστεί επεξεργασία.

Όταν συμβεί αυτό, μια σημαντική ποσότητα αυτού του δέντρου σπαταλιέται για να σας φέρει μερικές χρησιμοποιήσιμες σανίδες. Το laminate δάπεδο δεν εξαρτάται από τη χρήση συγκεκριμένων κομματιών του αρχικού δέντρου ή βράχου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι ο λόγος που συσσωρεύονται τόσα πολλά απόβλητα στα επίπεδα παραγωγής.

Ένας άλλος καλός λόγος για να χρησιμοποιήσετε το laminate δάπεδο, το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί Con αν θέλετε να το προσθέσετε στο τραπέζι, είναι ότι το laminate δάπεδο έχει σχεδιαστεί για να αντέχει περισσότερη κατάχρηση από το φυσικό ξύλινο δάπεδο. Παρόλο που η βελανιδιά και η καρυδιά είναι σκληρά ξύλα, η συνεχής κίνηση με τα πόδια από ζώα και παιδιά μπορεί να προκαλέσει σημάδια και βαθουλώματα στο ξύλο.

Εάν συμβεί αυτό, μπορεί να είναι μια δαπανηρή επισκευή με φυσικό δάπεδο, αλλά αν έχετε μια σανίδα laminate, μπορείτε απλά να την ξεκολλήσετε, να τοποθετήσετε ένα άλλο ταιριαστό κομμάτι στη θέση του και αυτό είναι. Δεν μπορεί να είναι πολύ πιο απλό από αυτό.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *