Επτά τύποι ξύλινων δαπέδων για το σπίτι σας

Η αναβάθμιση σε δάπεδο από σκληρό ξύλο έχει περισσότερα από το να επικοινωνήσετε απλώς με μια εταιρεία που ειδικεύεται στην εγκατάσταση δαπέδου στο Hoboken, NJ. Πρέπει να αποφασίσετε ποιος τύπος ξύλινου δαπέδου είναι κατάλληλος για το σπίτι σας. Μερικά ξύλινα πατώματα είναι πιο ανθεκτικά από άλλα, επομένως θέλετε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία ξύλου για το δάπεδό σας. Το κεράσι, το σφενδάμι και η βελανιδιά είναι μόνο αρκετές επιλογές που είναι δημοφιλείς στους ιδιοκτήτες σπιτιού και τα σχέδια κυμαίνονται από ένα χρωματισμένο χρώμα έως ένα σχέδιο κόκκων. Για να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε την επιλογή σας, ακολουθούν επτά τύποι ξύλινων δαπέδων που πρέπει να εξετάσετε για το σπίτι σας.

1. Ξύλο σφενδάμου

Εσωτερική διακόσμηση από ξύλο σφενδάμου

Μπορείτε να βρείτε ξύλο σφενδάμου στις περισσότερες αίθουσες μπόουλινγκ και αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά σκληρό για να αντέξει την κίνηση με τα πόδια στο σπίτι σας. Το ξύλο σφενδάμου διατίθεται σε ανοιχτό αλλά ζεστό χρώμα για να ταιριάζει με το εσωτερικό σας και μπορείτε να βρείτε ένα ίσιο ή σγουρό μοτίβο κόκκων στο ξύλο. Μια άλλη μοναδική και ζωντανή επιλογή δαπέδου είναι το Quilted Maple, το οποίο δίνει μια πλούσια εμφάνιση που ξεχωρίζει. Το τολμηρό και ποικίλο σχέδιο κόκκων επιτρέπει ένα ελκυστικό βάθος που μπορεί να ενισχυθεί από τα πλούσια χρώματα ορισμένων λεκέδων. Συνολικά, ο συνδυασμός ομορφιάς και ανθεκτικότητας το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να αυξήσετε την αισθητική αξία του σπιτιού σας με κομψό ξύλινο δάπεδο. Θα πρέπει να καθαρίζετε το δάπεδό σας από ξύλο σφενδάμου με μια στεγνή σφουγγαρίστρα σκόνης μία ή πολλές φορές την ημέρα.

2. Ash Wood

Εσωτερική σχεδίαση Ξύλινων πατωμάτων τέφρας
Το ξύλο τέφρας είναι μια εξαιρετική επιλογή επειδή είναι αρκετά σκληρό για να αντέξει την κίνηση των ποδιών σε οποιοδήποτε σπίτι. Συνήθως βρίσκεται σε πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση από άλλα είδη ξύλου, το οποίο είναι τέλειο για να προσθέσετε ένα πιο φωτεινό χρώμα στο εσωτερικό σας. Μπορείτε να καθαρίσετε το ξύλινο δάπεδό σας σκουπίζοντάς το με ένα στεγνό πανί.

3. Ξύλο μπαμπού

Εσωτερική διακόσμηση από ξύλο μπαμπού
Το μπαμπού είναι μια μορφή χόρτου που θεωρείται σκληρό ξύλο από τους περισσότερους ιδιοκτήτες σπιτιού. Είναι πιο σκληρό από τα περισσότερα ξύλινα δάπεδα και είναι πολύ ανθεκτικό όταν δεν είναι ανθρακούχο. Μπορείτε να βρείτε το μπαμπού σε πιο ανοιχτή απόχρωση ή μπορείτε να το βάλετε σε μια πιο σκούρα απόχρωση. Το δάπεδο από μπαμπού έρχεται επίσης σε μια ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζει με το εσωτερικό σας. Είναι καλύτερο να καθαρίζετε το δάπεδο από μπαμπού με μια υγρή σφουγγαρίστρα και ένα διάλυμα καθαρισμού σχεδιασμένο για δάπεδα από μπαμπού ή σκληρό ξύλο.

4. Ξύλο κερασιάς

Εσωτερική διακόσμηση δαπέδου Cherry Wood
Το ξύλο κερασιάς είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των ιδιοκτητών σπιτιού για πολλά χρόνια. Δεν είναι δύσκολο να ξύσετε την επιφάνεια, επομένως είναι καλύτερο να παραλείψετε το ξύλο κερασιάς αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια. Το φως του ήλιου κάνει το ξύλο της κερασιάς να σκουραίνει με την πάροδο του χρόνου, αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και έξι μήνες για να σκουρύνει το πάτωμά σας σε ζεστό χρώμα. Μπορείτε να καθαρίσετε το δάπεδό σας από ξύλο κερασιάς με σκούπα ή σφουγγαρίστρα σκόνης.

5. Ξύλο Μαόνι

Εσωτερική διακόσμηση δαπέδου από μαόνι
Αν ψάχνετε για ένα ξύλινο δάπεδο που να είναι αρκετά ανθεκτικό για κάθε περιοχή υψηλής κυκλοφορίας, το ξύλο μαόνι είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Η ισχυρή, αδιάβροχη επιφάνεια κάνει το μαόνι μια κατάλληλη επιλογή αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια. Το μαόνι έρχεται σε μια κλασική εμφάνιση που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναβάθμιση σε μια πιο μοντέρνα επιλογή σε τρία χρόνια. Είναι σημαντικό να καθαρίζετε το πάτωμά σας από μαόνι με μια σφουγγαρίστρα σκόνης ή μια σκούπα με μαλακές τρίχες πολλές φορές την εβδομάδα.

5. Ξύλο Δρυς

Εσωτερική διακόσμηση δαπέδου από ξύλο δρυός
Το δρύινο δάπεδο είναι ανθεκτικό σε βαθουλώματα και βαθιές γρατσουνιές, γεγονός που το καθιστά δημοφιλή επιλογή μεταξύ των ιδιοκτητών σπιτιού με παιδιά ή κατοικίδια. Υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού που αισθάνονται ότι τα ξύλινα δάπεδα βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Το ξύλο έρχεται σε μοτίβο κόκκων και διαφορετικά χρώματα λεκέ για να ταιριάζει στο σπίτι σας. Μπορείτε να καθαρίσετε το ξύλινο δάπεδό σας με μια στεγνή σφουγγαρίστρα ή το εξάρτημα με μαλακή βούρτσα στην ηλεκτρική σας σκούπα.

6. Ξύλο Καρυδιάς

Εσωτερική διακόσμηση δαπέδου από ξύλο καρυδιάς
Το δάπεδο από ξύλο καρυδιάς κυμαίνεται από ευρωπαϊκή ανοιχτόχρωμη καρυδιά έως αμερικάνικη σκούρα καρυδιά, αλλά το ίδιο το ξύλο είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει την καθημερινή κίνηση με τα πόδια. Είναι επίσης ανθεκτικό σε σπασίματα, σήψη και έντομα. Το δάπεδο από ξύλο καρυδιάς είναι μια ακριβή αλλά πρακτική επιλογή για πολλά σπίτια. Είναι σημαντικό να σκουπίζετε καθημερινά το πάτωμά σας από ξύλο καρυδιάς και μπορείτε να χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα χωρίς μπάρα χτυπήματος μία φορά την εβδομάδα.

Εάν είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε το σπίτι σας σε ξύλινο δάπεδο, επικοινωνήστε σήμερα με μια εταιρεία εγκατάστασης ξύλινων δαπέδων Hoboken.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *