Εσωτερική ζωγραφική DIY, γιατί όχι;

Αν και απαιτεί πολλή δουλειά, η ζωγραφική είναι μια σχετικά εύκολη δουλειά. Στην πραγματικότητα, είναι μια από τις πιο εύκολες δεσμεύσεις γιατί η προσοχή στα βήματα που πρέπει να ακολουθούνται κατά τη διάρκεια της εργασίας είναι απαραίτητη. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πέρα ​​από τις προσδοκίες του αρχαρίου σας: οι τοίχοι μπορεί να μοιάζουν σαν να έχουν ζωγραφιστεί από έναν έμπειρο δάσκαλο.

Υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν σκοπεύετε να ζωγραφίσετε.

Ας πούμε καιρικές συνθήκες.

Η βροχή δεν είναι ευπρόσδεκτη όταν ετοιμάζεστε για αυτή τη δουλειά γιατί η υγρασία επιβραδύνει το στέγνωμα του χρώματος στους τοίχους και εσείς οι ίδιοι ξέρετε πόσο καιρό το βάψιμο είναι προς το συμφέρον όλων, οπότε το θέμα παίρνει λίγο χρόνο. Αλλά, καθώς κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος με τον καιρό, σε περίπτωση που βρέχει, χρησιμοποιήστε αυτό το είδος επιβράδυνσης της εργασίας για να

Πραγματοποιήστε λεπτομερή έλεγχο των τοίχων.

Αυτός είναι ένας από τους τύπους προετοιμασίας για εσωτερική βαφή. Εάν παρατηρήσετε ρωγμές στους τοίχους, μέρη που έχουν αρχίσει να ξεφλουδίζουν ή κάτι παρόμοιο, να ξέρετε ότι πρέπει να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα πριν ξεκινήσετε το βάψιμο. Γιατί αν αποτύχετε να επιθεωρήσετε τους τοίχους και να τους βάψετε χωρίς να επιδιορθώσετε πρώτα τις ατέλειες, τελικά θα βγουν στο φως. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ξανά τον εσωτερικό πόνο, αλλά την επόμενη φορά πολύ πιο προσεκτικά.

Γεμίστε τις ρωγμές στους τοίχους με γύψο και ισιώστε τις ανομοιομορφίες με γυαλόχαρτο. Αν παρατηρήσετε λιπαρά σημεία, μπορείτε να τα καθαρίσετε με ένα μείγμα νερού και σαπουνιού, στο οποίο θα μουλιάσετε ένα σφουγγάρι. Στη συνέχεια, πλύνετε την επιφάνεια με νερό για να ξεπλυθεί το υπόλοιπο απορρυπαντικό. Φυσικά, πριν ξεκινήσετε το βάψιμο, περιμένετε να στεγνώσει όλη η επιφάνεια.

Σε περίπτωση μεγάλης νευρικότητας, να θυμάστε ότι μπορείτε να καλέσετε και επαγγελματικές υπηρεσίες όπως π.χ εσωτερική ζωγραφική Κάλγκαρυ για να σε βοηθήσω. Αλλά μην τα παρατάς πριν προσπαθήσεις. Ίσως εκπλαγείτε από το πόσο καλά τα πήγατε!

Εσωτερική ζωγραφική DIY 1

Προστατέψτε ό,τι δεν προορίζεται να βαφτεί.

Ας θυμηθούμε: βάψτε τους τοίχους. Ούτε τα έπιπλα, ούτε τα πατώματα, ούτε τίποτα άλλο. Επομένως, αγοράστε ταινία και νάιλον και βρείτε λίγο χρόνο για να καλύψετε ό,τι θα είναι κοντά σας κατά τη διάρκεια της εργασίας και που δεν σχεδιάζατε να βάψετε.

Μπορείτε να προστατέψετε τους διακόπτες και τις πρίζες με ταινία, αλλά μπορείτε επίσης να τους αφαιρέσετε. Είναι σημαντικό να κάνετε τη δουλειά της ζωγραφικής πιο εύκολη για τον εαυτό σας.

Αξεσουάρ για βάψιμο – επιλέξτε ποιότητα

Όταν επιλέγετε ένα ποιοτικό πινέλο και/ή ρολό, επιλέγετε και καλύτερες στρώσεις βαφής τοίχου. Συχνά επιλέγουμε ένα χρώμα υψηλότερης ποιότητας, αλλά προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε αξεσουάρ, κάτι που είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Το χρώμα είναι απαραίτητο, αλλά και τα αξεσουάρ. Ένα καλό αξεσουάρ θα καλύψει την επιφάνεια πιο ομοιόμορφα και δεν θα αφήσει πολλά χτυπήματα και σημάδια. Ταυτόχρονα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλύτερα αξεσουάρ περισσότερες από μία φορές, γεγονός που θα αποπληρώσει τα έξοδα που αποφασίσατε.

Φροντίστε να ολοκληρώσετε το αστάρι.

Είναι υπέροχο πράγμα, ειδικά αν έχετε πιο προβληματικούς τοίχους ή απλά ξαναβάψετε κάτι που έχει βαφτεί εδώ και πολύ καιρό. Η καλύτερη συμβουλή για την επιλογή ενός αστάρι είναι από πού το αγοράζετε. Είναι σημαντικό να εξηγήσετε στον πωλητή τι είδους τοίχους πρέπει να βάψετε, τι είδους δομή είναι και ακόμη και πόσο καιρό πρέπει να καθαριστεί αυτή η επιφάνεια. Θα λάβετε επίσης συμβουλές για την ποσότητα χρώματος που χρειάζεστε.

Μετά τις προετοιμασίες, προχωρήστε στο κύριο πράγμα.

Έχετε τα εργαλεία, έχετε το υλικό και έχετε προστατεύσει όλα όσα δεν περιλαμβάνονται στο σχέδιο για τη ζωγραφική – η πραγματική διασκέδαση ξεκινά. Πιο συγκεκριμένα: οδηγίες για την εργασία με τον κύλινδρο. Αν πιέσετε δυνατά τον κύλινδρο, δεν κυλά όπως θα έπρεπε και αν πλησιάσετε πολύ ελαφρά την εργασία, το χρώμα δεν κολλάει καλά. Επιλέξτε λοιπόν τον χρυσό μέσο όρο. Μην πιέζετε πολύ τον κύλινδρο για να μπορεί να κινείται ελεύθερα και να αφήνει σημάδια, αλλά μην είστε και πολύ απαλοί γιατί η εφαρμογή του χρώματος στον τοίχο είναι απαραίτητη.

Είναι σημαντικό να γεμίσετε τις γωνίες με χρώμα και πινέλο, αλλά η κίνηση του κυλίνδρου πρέπει να πηγαίνει από πάνω προς τα κάτω, δηλαδή από την οροφή στο πάτωμα. Να είστε υπομονετικοί και εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση μόνο όταν είστε σίγουροι ότι η πρώτη στρώση έχει στεγνώσει. Αυτό είναι σημαντικό γιατί σίγουρα δεν θέλετε ορατά ίχνη ζωγραφικής. Όταν οι τοίχοι στεγνώσουν, γύρω σας θα είναι οι καρποί του κόπου και του χρόνου σας. Και η φρεσκάδα των φρεσκοβαμμένων τοίχων. Θα είστε περήφανοι που βάψατε το χώρο σας αυτή τη φορά παρά την πίεση του χρόνου και το γεγονός ότι δεν έχετε ξαναβάψει ποτέ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Αν τυχαία κάτι πάει στραβά, ξέρετε ότι μπορείτε να ζωγραφίσετε ξανά. Η επόμενη φορά θα είναι σίγουρα καλύτερα. Σε περίπτωση μεγάλης νευρικότητας, να έχετε υπόψη σας ότι, στο κάτω κάτω, μπορείτε να καλέσετε και τον αφέντη σας. Αλλά μην τα παρατάς πριν προσπαθήσεις. Ίσως εκπλαγείτε από το πόσο καλά τα πήγατε!

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *