Η ασφάλιση για το σπίτι σας είναι ζωτικής σημασίας » Στυλ Κατοικίας

Το σπίτι σας είναι ένα από τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά σας. Με τα χρόνια, το σπίτι σας γίνεται επίσης πιο πολύτιμο. Όχι μόνο λόγω της αύξησης των τιμών των σπιτιών, αλλά και επειδή αγοράζετε όλο και πιο όμορφα πράγματα για το σπίτι σας. Ένας νέος ακριβός καναπές ή τέχνη. Ωστόσο, αυτό που πολλοί άνθρωποι συχνά δεν σκέφτονται είναι η ασφάλιση αυτών των πραγμάτων. Έχετε ασφάλεια για το περιεχόμενό σας ή για το σπίτι σας; Καλό είναι επίσης να το κοιτάμε περιοδικά!

Παρακάτω θα βρείτε μια μη εξαντλητική λίστα με τα πιο σημαντικά ασφαλιστήρια συμβόλαια για το σπίτι σας!

Ασφάλιση αστικής ευθύνης

Μπορεί να σκέφτεστε, τι σχέση έχει η ευθύνη με το σπίτι μου; Λάβετε όμως υπόψη ότι η ασφάλιση αστικής ευθύνης είναι ένα από τα πιο σημαντικά είδη ασφάλισης. Γιατί τι γίνεται αν το δέντρο του κήπου σου πέσει στη στέγη του γείτονα; Ή αν το παιδί σας χτυπήσει κάτι στους γείτονες ή προκαλέσετε ατύχημα. Αυτό μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με υψηλό βάρος αξίωσης, ειδικά εάν το θύμα τραυματισμού τραυματιστεί. Στη συνέχεια θα πρέπει να αντιμετωπίσετε έναν δικηγόρο για σωματικές βλάβες που εκτός από υλικές ζημιές θα απαιτήσει και αποζημίωση. (Ολλανδός: smartengeld) από σένα.

Για να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε έναν δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών από το Ρότερνταμ (Ολλανδικά: letselschade advocaat Ρότερνταμ) σε περίπτωση ατυχήματος εκεί, καλό είναι να συνάψετε σωστή ασφάλεια αστικής ευθύνης. Η καλή ασφάλιση αστικής ευθύνης μπορεί να αποτρέψει πολλά οικονομικά προβλήματα. Τα ασφάλιστρα γενικά δεν είναι καθόλου υψηλά. Λάβετε καλές συμβουλές και βεβαιωθείτε ότι η ασφάλεια αστικής ευθύνης καλύπτει όλες τις ζημιές και ζημιές που προκαλούνται από όλους στο νοικοκυριό σας. Μπορεί να σώσει εσάς και την οικογένειά σας από πολλά προβλήματα.

Ασφάλιση περιεχομένου σπιτιού

Έχετε υπολογίσει ποτέ πόσο αξίζουν πραγματικά τα περιεχόμενα του σπιτιού σας; Πιθανώς όχι! Αλλά μην κάνετε λάθος, τα υπάρχοντά σας θα μπορούσαν να αξίζουν πολλά. Εάν ξεσπάσει φωτιά στο σπίτι σας ή πέσετε θύμα διάρρηξης, θα χάσετε όλα ή μέρος των υπαρχόντων σας με μια πτώση. Τότε χρειάζεστε χρήματα για να αγοράσετε νέα πράγματα. Αλλά χωρίς την κατάλληλη ασφάλιση οικιακού περιεχομένου, αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο! Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε ασφαλίσει σωστά τα υπάρχοντά σας.

Ασφάλιση για το σπίτι σας 2

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι η αξία των αντικειμένων σας συνεχίζει να αυξάνεται με τα χρόνια. Επειδή αγοράζετε συνέχεια περισσότερα πράγματα με την πάροδο του χρόνου. Αγοράζουμε επίσης όλο και πιο ακριβά πράγματα. Όχι μόνο επειδή θέλουμε να αγοράζουμε όλο και πιο πολυτελή πράγματα, αλλά και λόγω του πληθωρισμού. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αξιολογείτε περιοδικά την αξία των αντικειμένων σας από έναν ειδικό. Εάν δεν το κάνετε αυτό και υποστείτε ζημιά, ενδέχεται να μην αποζημιωθείτε για τη συνολική αξία του περιεχομένου του σπιτιού σας. Τότε θα είστε υποασφαλισμένοι και μέρος της ζημιάς θα γίνει με δικά σας έξοδα. Φροντίστε λοιπόν να μην προκύψει αυτή η κατάσταση και να αξιολογείται περιοδικά η αξία του περιεχομένου του σπιτιού σας από έναν ειδικό.

Η ασφάλεια κατοικίας

Όχι μόνο το περιεχόμενο πρέπει να είναι σωστά ασφαλισμένο, αλλά και το ίδιο το σπίτι σας μπορεί επίσης να υποστεί ζημιές, για παράδειγμα λόγω πυρκαγιάς ή καταιγίδας. Αυτή η ζημιά μπορεί να είναι τεράστια, ειδικά αν το σπίτι σας καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά.

Η ασφάλιση της αξίας του σπιτιού σας μέσω, μεταξύ άλλων, ασφάλισης κτιρίου είναι πολύ σημαντική. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε ότι το σπίτι σας μπορεί να ξαναχτιστεί σε περίπτωση πυρκαγιάς. Αλλά η επισκευή μικροζημιών στο σπίτι συνήθως κοστίζει πολλά χρήματα. Η ασφάλιση κτιρίου είναι επίσης πολύ σημαντική για αυτό.

Είναι σημαντικό να λαμβάνετε καλές συμβουλές σχετικά με την ασφάλιση του σπιτιού σας. Επιπλέον, η ανακατασκευή ενός σπιτιού γίνεται όλο και πιο ακριβή με τα χρόνια. Και εδώ, όπως ακριβώς και με την ασφάλιση περιεχομένου σπιτιού, μπορεί να υπάρχει υποασφάλιση. Ασφαλίστε λοιπόν το σπίτι σας σωστά και επανεκτιμήστε περιοδικά.

Επομένως, η ασφάλιση είναι πολύ σημαντική. μπορεί να αποτρέψει πολλά δεινά.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *