Κορυφαίες συμβουλές σχεδίασης που κάνουν μεγάλη διαφορά » Στυλ κατοικίας

Όλοι μας αξίζουμε χώρους που μας κάνουν να νιώθουμε ήρεμοι, χαλαροί και σαν στο σπίτι μας. Αυτός ο χώρος θα μπορούσε να είναι ξενοδοχείο, αλλά είναι πολύ καλύτερο όταν νιώθεις έτσι στον δικό σου χώρο. Είναι απολύτως εφικτό να διακοσμήσετε και να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε κάτι αντάξιο περιοδικού που σας κάνει επίσης να αισθάνεστε ήρεμοι και βαθιά χαλαροί, ανεξάρτητα από τη γωνία που το κοιτάτε.

Αυτό ισχύει για τον εσωτερικό σχεδιασμό σας. Ισχύει και για το εξωτερικό σας. Μην νομίζεις ότι αυτό που έχεις είναι το όριο. Εάν έχετε ήδη μια πισίνα αλλά διαπιστώσετε ότι δεν σας κάνει τίποτα, τότε μπορείτε να κάνετε αλλαγές. Από το ντύσιμο μέχρι την πλήρη αναδιαμόρφωσή του, ακολουθούν οι κορυφαίες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το ξενοδοχείο σας με πισίνα το 2023.

Αποκτήστε το σέρβις

Εάν έχετε πισίνα, πρέπει να γίνεται τακτικά σέρβις και επισκευή. Αυτό γίνεται για να μπορείτε να απολαύσετε τη χρήση χωρίς άγχος, ειδικά εάν εμπλέκεται οποιοδήποτε είδος νερού. Είναι επίσης το πώς μπορείτε να προστατεύσετε το υπόλοιπο σπίτι σας. Για παράδειγμα, η επισκευή μικρών ρωγμών και προβλημάτων καθώς έρχονται μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο να εμφανιστεί μια διαρροή στο μέλλον και να πλημμυρίσει την αυλή σας.

Κάντε την πισίνα σας να αξίζει 2

Εάν μπορείτε, λάβετε υπόψη αυτές τις κορυφαίες συμβουλές αναδιαμόρφωσης πισίνας

Εάν είναι στον προϋπολογισμό και θέλετε απεγνωσμένα έναν διαφορετικό τύπο πισίνας, τότε κάντε το. Μπορεί να έχετε αγοράσει το σπίτι σας επειδή έχει πισίνα, αλλά αν αυτή η πισίνα δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μη εμπνευσμένο ορθογώνιο χωρίς ρηχό άκρο, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ. Αξίζετε μια πισίνα που χρησιμοποιείτε και αυτό σημαίνει πρόσληψη Υπηρεσίες και ανακαίνιση πισίνας Clements. Μπορείτε να αλλάξετε τα πλακάκια και το σχέδιο έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει το στυλ σας ή να αλλάξετε ολόκληρο το σχήμα της πισίνας έτσι ώστε να έχει μια εκτεταμένη ρηχή περιοχή που είναι πιο χαλαρή για να μπείτε και πιο άνετη για να χαλαρώσετε.

Block Out the Sun

Ένα μέρος της πισίνας σας πρέπει να βρίσκεται στη σκιά. Ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό με στυλ είναι να προσθέσετε μια βεράντα στην κορυφή της πισίνας σας. Μπορείτε ακόμη και να εκπαιδεύσετε φυτά να σκαρφαλώνουν πάνω από τη βεράντα για μια όμορφη εμπειρία όασης. Εάν εκπαιδεύετε ένα φυτό να σκαρφαλώνει, τότε βεβαιωθείτε ότι είναι ένα αειθαλής ποικιλία που θα διατηρήσει τα φύλλα του όλο το χειμώνα και δεν ανθίζει. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει την ποσότητα που θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε το φύλλωμα από την πισίνα σας.

Δημιουργήστε ένα αίθριο εμπνευσμένο από το σαλόνι

Το αίθριο σας δίπλα στην πισίνα πρέπει να είναι άνετη, κοινωνική και όμορφα σχεδιασμένη. Ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ξεχάσετε τα άβολα έπιπλα δίπλα στην πισίνα και να δημιουργήσετε ένα σαλόνι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αδιάβροχο δοχείο για να φιλοξενήσετε τα μαλακά έπιπλα όταν δεν τα χρησιμοποιείτε και, στη συνέχεια, αδιάβροχα έπιπλα. Στη συνέχεια, μπορείτε να το κάνετε να αισθάνεται άνετα προσθέτοντας ένα χαλί εξωτερικού χώρου, ένα υπαίθριο τζάκι, φώτα και, φυσικά, διακόσμηση. Κάνοντας αυτό θα κάνετε τον εξωτερικό σας χώρο τόσο υπέροχο για χρήση είτε βρίσκεστε στην πισίνα σας είτε όχι.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *