Η έρευνα δείχνει ότι ένας μέσος Αμερικανός παράγει περισσότερα από 4,4 κιλά σκουπίδια κάθε μέρα, κάτι που είναι λίγο περισσότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο των 2,6 λιβρών. Έτσι, αν το θεωρήσετε πανελλαδικά τότε παράγονται περίπου 700.000 τόνοι σκουπιδιών κάθε μέρα. Ένα σημαντικό πρόβλημα με αυτό είναι η σωστή εναπόθεση των σκουπιδιών. Ο κοινός κάδος απορριμμάτων στην αποικία σας πιθανότατα παραμένει γεμάτος όλη την ώρα και αν θέλετε να εναποθέσετε όλα τα σκουπίδια που συλλέγονται κατά τη διάρκεια του μήνα ή μετά από μια ανακαίνιση σπιτιού, τότε ο καλύτερος τρόπος για να πάτε εδώ είναι να προσλάβετε μια τοπική εταιρεία ενοικίασης σκουπιδιών και να νοικιάσετε έναν κάδο απορριμμάτων για το σπίτι σας. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε τα κορυφαία 4 οφέλη για την ενοικίαση κάδου για το σπίτι σας.

Τα κορυφαία 4 οφέλη της ενοικίασης σκουπιδιών: –

    1. Να απαλλαγούμε από τα σκουπίδια αμέσως: – Όλα τα σπίτια συσσωρεύουν μια καλή ποσότητα σκουπιδιών με την πάροδο του χρόνου. Τα γκαράζ γεμίζουν εύκολα με σκόνη και τότε η αποθήκη αρχίζει να γίνεται απρόσιτη. Τελικά, βλέπεις σκόνη και σκουπίδια να αρχίζουν να συσσωρεύονται στην αυλή και σε όλο το σπίτι. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από όλα αυτά μια φορά είναι απλώς να προσλάβετε μια εταιρεία ενοικίασης σκουπιδιών. Καλέστε πολλές τοπικές εταιρείες για να μάθετε τις τιμές τους και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει.

Κάδος σκουπιδιών για σκουπίδια

    1. Κατά την ανακαίνιση σπιτιούn: – Η ανακαίνιση σπιτιού είναι η στιγμή που ο κάδος απορριμμάτων θα σας βοηθήσει περισσότερο. Θα λειτουργήσει κυριολεκτικά σαν σωτήρας. Κάνοντας ανακαίνιση σπιτιού ή διακόσμηση σπιτιού παράγει μια τεράστια ποσότητα σκόνης και σκουπιδιών που δεν μπορείτε να πετάξετε στον κοινό κάδο απορριμμάτων. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε εδώ είναι να προσλάβετε μια εταιρεία για απόρριψη και αφαίρεση σκυροδέματος, μπορείτε να κρατήσετε τον κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι σας και να αρχίσετε να συσσωρεύετε τα σκουπίδια σε αυτόν. Δεν θα έχετε πλέον σωρούς από συντρίμμια παντού. Μόλις γεμίσει, μπορείτε να ζητήσετε από την εταιρεία να έρθει και να το βγάλει. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με την ανακαίνιση σπιτιού είναι ότι θα δημιουργήσει απόβλητα που δεν θα τα πάρουν οι κανονικοί συλλέκτες απορριμμάτων.

Σκουπιδοτενεκέ για ανακαινίσεις σπιτιού

    1. Άσχημες καιρικές συνθήκες: – Μερικές φορές απλά δεν έχετε επιλογή καθαρισμού. Μπορεί να αναγκαστείτε να καθαρίσετε κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης ή φυσικής καταστροφής. Ο κακός καιρός είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στην περιουσία σας. Το εσωτερικό του σπιτιού σας μπορεί να είναι ασφαλές, αλλά το εξωτερικό είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα. Μπορεί να μην είναι καν η σκόνη που δημιουργήσατε. Τα συντρίμμια και η σκόνη από όλη τη γειτονιά θα μπορούσαν να πετάξουν κατευθείαν στην αυλή σας και να κάνουν ένα πλήρες χάος. Η μίσθωση ενός ενοικιαζόμενου σκουπιδιού σε αυτόν τον καιρό θα μπορούσε να σας βοηθήσει καθαρίσει και αποκαταστήσει τα πράγματα πίσω εύκολα.

Κάδος απορριμμάτων για κακές καιρικές συνθήκες

  1. Φτηνές τιμές: – Η ενοικίαση ενός κάδου απορριμμάτων μπορεί να είναι φθηνότερη από όσο νομίζετε. Ένας κάδος απορριμμάτων 10 υάρδων θα κοστίζει περίπου 300 USD και ένας κάδος 20 υάρδων θα κοστίζει περίπου 383 USD. Μπορείτε να λάβετε την καλύτερη προσφορά στο κάδο απορριμμάτων καλώντας πολλές ενοικιάσεις κάδου για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πληρώσετε υπερβολικά. Θυμηθείτε να τους ρωτήσετε το βάρος που μπορείτε να συμπεριλάβετε και τις χρεώσεις για τυχόν επιπλέον βάρος. Μερικές φορές μπορείτε ακόμη και να έχετε έκπτωση φορτώνοντας τον κάδο απορριμμάτων μόνο με ανακυκλώσιμα απόβλητα. Επίσης, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τα τοπικά ενοικιαζόμενα σκουπίδια καθώς χρεώνουν λιγότερο από τα μεγαλύτερα και παρέχουν καλή υποστήριξη πελατών. Συνήθως, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

Συμπέρασμα: –

Το να καθαρίσετε το σπίτι σας μετά από αρκετούς μήνες ή να κάνετε μια ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να είναι πολύ δύσκολο, αλλά μπορείτε να κάνετε όλη τη διαδικασία απόρριψης απορριμμάτων ευκολότερη νοικιάζοντας έναν κάδο απορριμμάτων. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους και την οικογένειά σας και σχολιάστε παρακάτω πώς πιστεύετε ότι η ενοικίαση σκουπιδιών μπορεί να μας βοηθήσει.