Ποιος κάνει τις καλύτερες ανυψώσεις δρομολογητή; » Residence Style

Το να πρέπει να αφαιρείτε τον δρομολογητή σας από το τραπέζι του κάθε φορά που χρειάζεται αλλαγή ενός κομματιού μπορεί να είναι απογοητευτικό. Για να διευκολύνετε τη διαδικασία, θα χρειαστείτε ένα ανυψωτικό δρομολογητή! Αλλά ίσως αναρωτιέστε ποιος το κάνει καλύτερος ανελκυστήρας δρομολογητή? Λοιπόν, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Δοκιμάσαμε πολλούς δρομολογητές και επιλέξαμε τους πέντε καλύτερους ανελκυστήρες δρομολογητών που διατίθενται. Σε αυτό το ιστολόγιο, θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για αυτά τα μηχανήματα για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιο ανυψωτικό δρομολογητή θα αποκτήσετε.

Τι είναι τα Router Lifts;

Οι ανελκυστήρες δρομολογητών είναι πρόσθετες πλάκες δρομολογητή που κατασκευάζονται για να χωρούν μέσα στους δρομολογητές τους. Διαθέτουν σταθερό διαμέρισμα που μοιάζει με λαβή στο ρούτερ, μαζί με αφαιρούμενα πόμολα στροφάλου που ταιριάζουν στην πλάκα. Ο ανελκυστήρας σάς βοηθά να λαμβάνετε ακριβείς μετρήσεις κατά τη δρομολόγηση.

Σε τι χρησιμεύουν οι ανελκυστήρες δρομολογητών;

Σε τι χρησιμεύουν οι ανελκυστήρες δρομολογητών

Οι ανελκυστήρες δρομολογητών προσφέρουν πιο ευέλικτες μεθόδους δρομολόγησης. Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα το ύψος του κομματιού με μεγαλύτερη ακρίβεια, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δρομολογήσετε αποτελεσματικά οποιοδήποτε υλικό με γρήγορη και αβίαστη διάθεση. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι η κύρια χρήση των ανυψωτικών δρομολογητών.

Γιατί κάποιος θα χρειαστεί ανύψωση δρομολογητή για να ολοκληρώσει ορισμένα έργα ξυλουργικής;

Οι επαγγελματίες ξυλουργοί απαιτούν σταθερότητα κατά την εργασία στο έργο. Οι ανελκυστήρες δρομολογητών περιλαμβάνουν ένα χαρακτηριστικό γνωστό ως στιβαρή πλάκα βάσης που παρέχει αυξημένη σταθερότητα κατά τη δρομολόγηση. Οι τυπικές βάσεις διασφαλίζουν ότι ο δρομολογητής είναι σταθερά τοποθετημένος στη θέση του. Αυτά τα μηχανήματα έχουν επίσης τρυπημένες τρύπες, έτσι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για τη δουλειά.

Το ανυψωτικό δρομολογητή είναι επίσης ένα εργαλείο ακριβείας που σας επιτρέπει να έχετε ακριβείς ρυθμίσεις ύψους μέσω του μηχανισμού ρουλεμάν χωρίς τριβή. Χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό, οι μετρήσεις μπορεί να γίνουν κουραστικές κατά την επεξεργασία του ξύλου. Οι ανελκυστήρες δρομολογητών διαθέτουν επίσης δακτυλίους και ζυγαριές μικρορύθμισης για πιο ακριβείς μετρήσεις όταν φτάνουν σε ύψη bit.

Οι ανελκυστήρες δρομολογητών διαθέτουν λαβή στροφάλου και σύστημα τροχού αντίχειρα που βοηθούν επίσης στις ρυθμίσεις ύψους. Έτσι, είναι λογικό γιατί αυτοί οι ανελκυστήρες είναι τόσο σημαντικοί κατά τη διάρκεια πολλών έργων ξυλουργικής.

Ποιος κάνει τις καλύτερες ανυψώσεις δρομολογητή;

Rockler Router Lift FX

Rockler Router Lift FX

Αν πρέπει να μπλέξετε με το ρούτερ ή το τραπέζι του σκύλου σας και προτιμάτε να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο σε αυτό, σκεφτείτε το Router Lift FX. Αυτός ο δρομολογητής της Rockler είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε επένδυση ή να κόψετε οποιαδήποτε έργα ξυλουργικής με ακρίβεια και σχολαστικότητα. Το Router Lift FX είναι εύκολο στη χρήση, κυρίως με τον απλοϊκό σχεδιασμό του και την εύκολη τοποθέτηση λαβών και λαβών. Τελικά, αυτό που εκτιμούμε περισσότερο σε αυτόν τον δρομολογητή είναι η τιμή του. Για ξυλουργούς με προϋπολογισμό ή άτομα που δεν περνούν όλη την ημέρα δουλεύοντας σε έργα, αυτό θα ήταν το ιδανικό gadget για εσάς.

JessEm Mast-R-Lift II 02121

Η JessEm είναι μια σύγχρονη εταιρεία κατασκευών και DIY που προσφέρει άφθονο εξοπλισμό και εργαλεία για το εμπόριο. Αυτή η γραμμή περιλαμβάνει το Mast-R-Lift. Αυτός ο ανελκυστήρας διαθέτει μια συμπαγή επάνω πλάκα 8¼ επί 11¾ ιντσών μαζί με ένα ανθεκτικό σύστημα ρουλεμάν διπλής σφράγισης. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι το μοντέλο είναι αρκετά ανθεκτικό, κάνοντας ευκολότερη την κίνηση στο συνεργείο. Έτσι, τόσο οι ερασιτέχνες όσο και οι επαγγελματίες μπορούν να απολαύσουν αυτό το εργαλείο. Παρέχει επίσης αβίαστο έλεγχο και ισχυρή περιστροφή, καθιστώντας το ιδανικό για βαριά χρήση. Έτσι, αν εργάζεστε σε δρομολογητές 24/7 και χρειάζεστε κάτι λίγο πιο διαφορετικό από το συνηθισμένο, τότε το JessEm Mast-R-Lift II 02121 είναι για εσάς.

SawStop RT

SawStop RT

Το SawStop RT ξεχωρίζει με τη μεγάλη ακρίβεια και τις ευέλικτες ρυθμίσεις του. Έρχεται με προσαρμοστικά κολάρα που κυμαίνονται μεταξύ 3,25 και 3,5 ιντσών, καθιστώντας το ιδανικό για την τοποθέτηση πολλών δρομολογητών. Είναι επίσης εξαιρετικό για τη μέτρηση υψομέτρων και προσαρμογών ύψους γρήγορα και εύκολα. Το σύστημα ρύθμισης είναι ευκρινές και δεκτικό λόγω της ενσωματωμένης κατασκευής του ανελκυστήρα συγχρονισμένη με αλυσίδα. Με μοναδικές βίδες και επαρκές πάχος πλάκας, το SawStop Rt μπορεί να λειτουργήσει ομαλά σχεδόν κάθε τραπέζι δρομολογητή. Λοιπόν, τι το κάνει τόσο υπέροχο; Το SawStop RT είναι ένα αποκλειστικό μοντέλο που διαθέτει μοναδικά και χρήσιμα χαρακτηριστικά που δεν εμφανίζονται σε τυπικούς ανελκυστήρες. Η υψηλή απόκριση και η ακρίβεια κοπής το καθιστούν την ιδανική αγορά για επαγγελματίες που χρειάζονται φινέτσα στην εργασία τους.

JessEm Rout-R-Lift II

Το Rout-R-Lift II της JessEm περιλαμβάνει έναν τόνο εξαιρετικών χαρακτηριστικών που βρίσκονται στους περισσότερους επαγγελματίες ανελκυστήρες δρομολογητών για το κόστος του. Όπως και ο προκάτοχός του, η λίστα χρησιμοποιεί ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας που ανταγωνίζονται τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς. Η αντοχή του είναι αρκετά αξιέπαινη αφού ο ανελκυστήρας χρησιμοποιεί υλικά ανθεκτικά στη φθορά. Έχει επίσης λογικό αριθμό προ-ανοιγμένων οπών στην πλάκα εισαγωγής του, καθιστώντας το ιδανικό για συγκεκριμένους δρομολογητές. Ένας λειτουργικός μηχανισμός κλειδώματος στερεώνει επίσης το δρομολογητή στη θέση του για μεγάλη διάρκεια κατά τη διάρκεια της εργασίας. Ο ανελκυστήρας περιλαμβάνει ένα κλειδί όφσετ που μπορεί να αλλάξει τα κομμάτια σας χωρίς καμία κάμψη, ενώ η λαβή προσφέρει γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις. Έτσι, το Rout-R-Lift είναι μια φανταστική επιλογή εκκίνησης που μπορεί εύκολα να ενημερωθεί όποτε έχετε τον χρόνο ή τα μέσα να το κάνετε.

Ανύψωση δρομολογητή INCRA Mast-R-Lift II

Τα περισσότερα από τα μηχανήματα που αναφέρονται παραπάνω εστιάζουν στην ακρίβεια, τις ρυθμίσεις ή την ευκολία χρήσης. Αυτό που αναζητούν πολλοί επαγγελματίες του ξύλου είναι μια εξαιρετική μακροπρόθεσμη επένδυση σε ένα υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό εργαλείο. Και εκεί έρχεται το INCRA Mast-R-Lift-II. Ένα από τα κύρια αξιοθέατα αυτού του μοντέλου είναι η μακροζωία του, καθώς έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από άλλα μηχανήματα στο ίδιο εύρος τιμών. Ο ανελκυστήρας μπορεί επίσης να κάνει πιθανές ελάχιστες ρυθμίσεις ύψους για να παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια και έλεγχο στον χρήστη. Παίρνετε επίσης ένα εξάρτημα αυτόματης προστασίας με φορητή σχεδίαση, με το καπάκι να κλειδώνει το τραπέζι του δρομολογητή ενστικτωδώς στη θέση του. Έτσι, για πιο ποιοτικό σχεδιασμό που διαρκεί πολύ και κάνει τη δουλειά, αυτός είναι ο ιδανικός ανυψωτήρας δρομολογητή.

Τελικές σκέψεις

Ένας ανελκυστήρας δρομολογητή είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα σε κάθε κιτ εργαλείων ή υπόστεγα για όλους τους ξυλουργούς και τους χομπίστες. Μια ανύψωση δρομολογητή μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και να βελτιώσει την ταχύτητα και την ακρίβεια οποιουδήποτε δρομολογητή. Στο καλά ερευνημένο ιστολόγιο μας παραπάνω, φροντίσαμε να συμπεριλάβουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορεί να είναι ιδανικά για διαφορετικούς χρήστες. Αλλά όσο για το ποιος κάνει την καλύτερη ανύψωση δρομολογητή; Λοιπόν, πρέπει να είναι ΙΝΚΡΑ. Το μοντέλο τους Mast-R-Lift II προσφέρει έναν τόνο χαρακτηριστικών ακρίβειας και προστασίας, διατηρώντας παράλληλα τη μακροζωία του, καθιστώντας μια εξαιρετική μακροπρόθεσμη επένδυση. Μπορείτε να διαβάσετε τις υπόλοιπες προτάσεις μας και να δείτε ποια σας αρέσει.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *