Πόσο συχνά πρέπει να πλένετε το σπίτι σας με πίεση; » Residence Style

Ο καθαρισμός είναι μέρος των καθημερινών μας δραστηριοτήτων για τη διατήρηση της υγιεινής μας. Παρόλο που δεν πλένουμε πιεστικά τα σπίτια μας καθημερινά, τα καθαρίζουμε με σφουγγαρίστρα ή σκουπόξυλο. Ένα καθαρό σπίτι κάνει τον χώρο πιο αναπνεύσιμο, βοηθά τα μέλη της οικογένειας να μείνουν μακριά από ασθένειες και φαίνεται πολύ υπέροχο.

Όμως το καθάρισμα του σπιτιού με σκουπόξυλο και σφουγγαρίστρα δεν αρκεί μόνο. Με αυτές τις τεχνικές καθαρισμού, είναι δύσκολο να απαλλαγείτε από κάποια επίμονη βρωμιά, λεκέδες και ανάπτυξη φυκιών.

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε α πλυντήριο πίεσης. Αλλά ένα πράγμα για το οποίο οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν είναι σίγουροι είναι πόσο συχνά πρέπει να πλένουν τα σπίτια τους με πίεση.

Λοιπόν, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω με αυτό! Το σημερινό ιστολόγιο θα σας δώσει έναν λεπτομερή οδηγό για το πότε και πόσο συχνά πλύσιμο με πίεση στο σπίτι σας.

Είστε ενθουσιασμένοι να μάθετε; Συνέχισε να διαβάζεις!

Πόσες φορές πρέπει να πλένετε με πίεση το χρόνο;

Λοιπόν, δεν υπάρχει τέτοιος σταθερός αριθμός φορών που πρέπει να πλύνετε με πίεση το σπίτι σας. Παρόλο που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού προτιμούν το πλύσιμο με πίεση τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, δεν είναι καταναγκασμός. Θα σας συνιστούσα να ρίξετε μια καλή ματιά σε όλες τις γωνιές του σπιτιού σας πρώτα. Είναι αρκετά βρώμικο για να καθαριστεί καλά; Υπάρχουν λεκέδες, φύκια ή ωίδιο στους τοίχους; Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας. Η απάντηση σε αυτά θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν το σπίτι σας χρειάζεται ή όχι ηλεκτρικό πλύσιμο.

Κατά προτίμηση, θα πρέπει να πλένετε το σπίτι σας με πίεση τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, αλλά μπορείτε να το κάνετε ακόμη και μία φορά αν το σπίτι σας δεν είναι ακόμα τόσο βρώμικο.

Περίπτωση που πρέπει να πλύνετε το σπίτι σας με πίεση

Φυσικα και εσυ θα power wash το σπίτι σας όταν λερώνεται, αλλά εκτός από αυτό, υπάρχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις που ίσως χρειαστεί να το σκεφτείτε. Έχω αναφέρει μερικές τέτοιες περιπτώσεις παρακάτω. Κοίτα!

Εάν πουλάτε το σπίτι

Όταν πουλάς το σπίτι σου σε κάποιον, δεν μπορείς να το πουλάς βρώμικο. Πιθανότατα, ο πελάτης να απορρίψει την πρόταση εάν βρει το σπίτι σας βρώμικο, επειδή έρχεται με την ευθύνη να καθαρίσει το παλιό χάλι που δεν αρέσει σε κανέναν. Ως εκ τούτου, ο καθαρισμός του σπιτιού με ένα πλυντήριο πίεσης είναι μια καλή ιδέα τότε. Επίσης, ένα καθαρό σπίτι θα έχει καλύτερη αγοραία αξία για πώληση. Όχι μόνο για πώληση, ακόμα κι αν νοικιάζετε το σπίτι σας, είναι απαραίτητο να το διατηρείτε καθαρό.

Πλύσιμο υπό πίεση 2

Αφού η καταιγίδα χτυπήσει το σπίτι

Οι καταιγίδες μπορούν να φέρουν ένα τεράστιο σωρό σκόνης και συντρίμμια στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού (εσωτερικοί χώροι, επίσης, αν ξεχάσατε να κλείσετε τα παράθυρα). Ως εκ τούτου, μετά από μια θυελλώδη νύχτα, ένας γρήγορος καθαρισμός του σπιτιού με πίεση είναι πολύ απαραίτητος. Θα αφαιρέσει όλη τη σκόνη από τις γωνίες του σπιτιού και θα του δώσει μια πιο καθαρή όψη μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Όταν σχεδιάζετε να βάψετε το σπίτι

Το βάψιμο των τοίχων όταν είναι βρώμικα δεν είναι καλή ιδέα γιατί μπορεί να οδηγήσει σε θρυμματισμό ή ξεφλούδισμα του χρώματος. Ως εκ τούτου, σκεφτείτε να πλένετε τους τοίχους με ρεύμα κάθε φορά που προετοιμάζετε το σπίτι για μια νέα συνεδρία βαφής. Το βάψιμο καθαρότερων τοίχων είναι πιο ομαλό και διασφαλίζει ότι το χρώμα κολλάει αποτελεσματικά στον τοίχο. Η λάμψη του χρώματος ενισχύεται επίσης όταν οι τοίχοι καθαρίζονται σωστά.

Εάν προσλάβετε επαγγελματίες ζωγράφους τοίχων, θα σας προτείνουν επίσης να πλύνετε πρώτα τους τοίχους με πίεση. Μερικοί καθαριστές παίρνουν τη δουλειά στα χέρια τους και καθαρίζουν τους τοίχους χωρίς να ενοχλούν τους ιδιοκτήτες του σπιτιού. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σε αυτή την περίπτωση γιατί γνωρίζουν καλύτερα τη δουλειά του καθαρισμού και το σπίτι σας θα είναι απολύτως ασφαλές μαζί τους. Λαμβάνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις πριν από το πλύσιμο με πίεση των τοίχων, ώστε να μην προκληθούν ζημιές.

Ως μέρος του Τακτικού Τελετουργικού Καθαρισμού

Πρέπει να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό ακόμα και χωρίς καμία ειδική περίσταση. Ένα καθαρό σπίτι εξασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον για όλα τα μέλη, ειδικά τα παιδιά. Έτσι, θα συνιστούσα να καθαρίζετε το σπίτι σας τουλάχιστον μία φορά κάθε έξι μήνες. Εάν δεν είναι δυνατό, προσπαθήστε να καθαρίζετε τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Ωστόσο, ακόμα κι αν αυτό σας φαίνεται υπερβολικό επειδή παραμένετε απασχολημένοι όλο το χρόνο, μπορείτε εύκολα να προσλάβετε έναν επαγγελματία καθαριστή που θα το κάνει για εσάς. Αλλά παρακαλώ να το κάνετε γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να συμβιβαστείτε με την καθαριότητα του σπιτιού σας!

Τελικές Λέξεις

Ακολουθήστε τις συμβουλές μου και δείτε εάν το σπίτι σας χρειάζεται καθαρισμό υπό πίεση ή όχι. Εάν ναι, κάντε το ή κάντε το αμέσως γιατί δεν πρέπει να καθυστερήσει η καθαριότητα.

Και αν πιστεύετε ότι υπάρχει ακόμα χρόνος, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ιστολόγια σχετικά με το πώς να πλένετε αποτελεσματικά με πίεση για να καθαρίζετε αργότερα σαν επαγγελματίας. Μέχρι τότε, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μου για το πόσο συχνά προτιμάτε το πλύσιμο του σπιτιού σας με πίεση!

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *