Πώς οι τερμίτες και άλλα παράσιτα μπορούν να καταστρέψουν το σπίτι σας » Στυλ κατοικίας

Η Εθνική Ένωση Διαχείρισης Παρασίτων εκτιμά ότι οι τερμίτες και άλλα έντομα και παράσιτα προκαλούν ζημιές πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε σπίτια στην Αμερική. Αυτοί οι τερμίτες και άλλα παράσιτα όπως τα τρωκτικά, τα μυρμήγκια και οι κατσαρίδες είναι τόσο κοινά σε όλη τη χώρα που το σπίτι σας πιθανότατα έχει τουλάχιστον ένα από αυτά. Αυτά τα ζώα μπορούν να καταστρέψουν την περιουσία σας με διάφορους τρόπους, επομένως είναι πάντα συνετό να απευθυνθείτε σε υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων όπως το American Termite και το Pest για να τα ξεφορτωθείτε πριν προκληθεί εκτεταμένη ζημιά. Δείτε πώς οι τερμίτες και άλλα παράσιτα μπορούν να καταστρέψουν το σπίτι σας.

Βλάβη στέγης

Παράσιτα όπως οι τερμίτες, τα τρωκτικά και τα πουλιά προκαλούν μεγάλη ζημιά στην οροφή του σπιτιού σας. Αυτοί οι απρόσκλητοι επισκέπτες μπορούν να προκαλέσουν ραγισμό και σπάσιμο του έρπητα ζωστήρα και να δημιουργήσουν τρύπες στην οροφή. Επίσης, μπορεί να καταστρέψουν τους σωλήνες και τα καλώδια που περνούν από τη σοφίτα σας. Κάθε ρωγμή και τρύπα στην οροφή σας την αφήνει ευάλωτη σε ζημιές από το νερό που μπορεί να καταστρέψει το σπίτι. Αυτή η βλάβη μπορεί να προκαλέσει ανάπτυξη μούχλας και μούχλας, σήψη, δομικά προβλήματα και τηγανισμένη ηλεκτρική καλωδίωση. Χρειάζονται πολλά μετρητά για να επιδιορθώσετε όλη αυτή τη ζημιά, επομένως είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με υπηρεσίες όπως Αμερικανικός τερμίτης και παράσιτο για να απαλλαγείτε νωρίς από το πρόβλημα των παρασίτων σας.

Βλάβη μόνωσης

Τα παράσιτα μπορούν επίσης να καταστρέψουν τη μόνωση σας αν φτάσουν εκεί. Η μόνωση διατηρεί το σπίτι σας δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα, επομένως είναι μια ζωτική πτυχή του σπιτιού σας. Ωστόσο, αυτά τα παράσιτα μασούν τρύπες μέσω της μόνωσης, επιτρέποντας στον αέρα να διέρχεται εύκολα και απαιτώντας μεγαλύτερη ζήτηση στο σύστημα HVAC για τη διατήρηση των κατάλληλων θερμοκρασιών δωματίου. Επίσης, τα ούρα τρωκτικών μπορούν να προκαλέσουν ανάπτυξη μούχλας και σήψης στη μόνωση, καθιστώντας τα λιγότερο αποτελεσματικά. Ως εκ τούτου, μπορείτε να πληρώσετε από τη μύτη θέρμανση και ψύξη.

Καταστρέψτε 1

Βλάβη θεμελίωσης

Υπολογίζεται ότι Οι τερμίτες καταστρέφουν 600.000 σπίτια στις ΗΠΑ κάθε χρόνο, και πολλά από αυτά τα σπίτια υφίστανται ζημιές στα θεμέλια. Το θεμέλιο του σπιτιού σας είναι αυτό που διατηρεί ανέπαφα τα δάπεδα, τη στέγη και τους τοίχους του. Επομένως, η παραμικρή ζημιά σε αυτό μπορεί να επηρεάσει πολλούς χώρους γύρω από το σπίτι. Δυστυχώς, οι τερμίτες, τα μυρμήγκια και τα τρωκτικά απολαμβάνουν να γλεντούν στα θεμέλια ενός σπιτιού, ιδιαίτερα αν είναι ξύλινα. Η ζημιά θεμελίωσης σημαίνει μεγάλους λογαριασμούς, επομένως είναι καλύτερο να απευθυνθείτε σε επαγγελματία Θεραπεία τερμιτών από την Waynes Pest Control προτού η ζημιά φτάσει στα θεμέλια του σπιτιού σας.

Ζημιές επίπλων

Οι σκώροι, τα τρωκτικά, οι αράχνες και άλλα παράσιτα λατρεύουν να κάνουν παρέα σε σκοτεινές περιοχές όπου δεν φαίνονται. Τα μεγάλα έπιπλα είναι μια από τις καλύτερες κρυψώνες για τέτοια παράσιτα. Δυστυχώς, αυτά τα παράσιτα λατρεύουν να τρώνε τα υλικά επίπλων καθώς κρύβονται, επομένως μπορεί να βρείτε αρκετές μικροσκοπικές τρύπες και σκισίματα στα έπιπλα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πόσο ακριβά μπορεί να είναι τα έπιπλα, επομένως είναι καλύτερο να καλέσετε ειδικούς όπως οι American Termite και Pest για να απαλλαγείτε από τα παράσιτα προτού προκαλέσουν περαιτέρω ζημιά.

Ζημιά στο δάπεδο από σκληρό ξύλο

Το σπίτι σας είναι επιρρεπές σε ζημιές που προκαλούνται από μυρμήγκια ξυλουργών, τερμίτες, σκαθάρια και άλλα έντομα εάν έχει ξύλινο πάτωμα. Αυτά τα ζώα τρυπούσαν το ξύλο για να φάνε ή το κούφωσαν για να φτιάξουν φωλιές. Επομένως, απευθυνθείτε αμέσως στο American Termite and Pest εάν παρατηρήσετε ζημιά στο ξύλινο πάτωμά σας.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *