Σκεφτείτε τα ζωτικά στοιχεία όταν αγοράζετε ένα σκαμπό » Residence Style

Έχετε κάποιο home bar; Θέλετε να το ανανεώσετε? Ένα από τα ζωτικά βήματα είναι η επιλογή των σκαμπό μπαρ. Επιλέξτε το σωστό σκαμπό μπαρ που συνδυάζεται άψογα με το φόντο και ταιριάζει με τη ρύθμιση και το στυλ χωρίς καμία ταλαιπωρία. Η αναζήτηση σκαμπό μπαρ με το σωστό ύψος και εμφάνιση χρειάζεται αξιολόγηση. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η άνεση και η εμφάνιση. Μπορεί να ξοδέψετε ένα τεράστιο ποσό χρημάτων για τη ρύθμιση του μπαρ, αλλά το λάθος σκαμπό μπορεί να χαλάσει όλες τις προσπάθειές σας. Υπάρχουν άπειρες επιλογές για έπιπλα μπαρ γενικά και σκαμπό ειδικότερα. Ως εκ τούτου, προτού κάνετε μια βουτιά στην αγορά σκαμπό μπαρ, εξετάστε ορισμένους βασικούς παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε τις επιλογές.

Όταν αποφασίζετε για τη ρύθμιση της ράβδου, βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία βρίσκονται σε σημαντική συμμετρία. Όλα χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα, από τα ράφια μέχρι το τραπέζι και το σκαμπό. Κάθε μπαρ έχει διαφορετική απήχηση και ομορφιά. Εάν θέλετε οι καλεσμένοι σας να παρασυρθούν με τη νέα σας ρύθμιση, πρέπει να μετρήσετε κάθε πτυχή. Όταν ψωνίζετε για σκαμνιά, πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ορισμένες περιοχές.

Μετρήστε το ύψος του μετρητή

Ένας από τους πρώτους τομείς που πρέπει να εξετάσουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι η ρύθμιση ύψους. Το σκαμπό του μπαρ πρέπει να ταιριάζει με το ανάστημα του πάγκου, έτσι ώστε οι καλεσμένοι να αρπάζουν άνετα τα ποτά τους ενώ ακουμπούν τα χέρια τους στο τραπέζι. Για τις τυπικές ράβδους, μπορείτε να επιλέξετε σκαμπό ύψους μπαρ που αποτελούν βιώσιμη επιλογή στην αγορά. Ωστόσο, εάν ο χώρος του μπαρ είναι κοντά στον πάγκο της κουζίνας, αυτά τα σκαμπό θα είναι πολύ ψηλά. Σε μια τέτοια περίπτωση, πρέπει να πάτε με πάγκο σκαμπό πιο κοντά σε ύψος, που είναι άνετα. Η δεύτερη περιοχή που πρέπει να μετρηθεί είναι η απόσταση μεταξύ του πάγκου και του δαπέδου. Μπορείτε να δείτε τον οδηγό ύψους του σκαμπό για να ανακαλύψετε τέλειες διαστάσεις για τη ρύθμιση της μπάρας.

σκαμπό μπαρ2

Ταιριάξτε κάθε λεπτομέρεια με το στυλ σας

Επιλέγοντας μια ρύθμιση μπαρ που ταιριάζει στο στυλ σας και στο σπίτι διασφαλίζει ότι η περιοχή είναι μια συνεκτική προσθήκη. Πρέπει να συγχρονίζεται με άλλα δωμάτια του σπιτιού και να δημιουργεί μια φυσική ροή. Τα ξύλινα σκαμπό μπαρ είναι η καλύτερη επιλογή για ρουστίκ στυλ, ενώ το πλαστικό ή το μέταλλο είναι το καλύτερο για το σύγχρονο φόντο. Υπάρχει ένας μοναδικός τρόπος που συνδυάζονται αυτά τα σκαμπό με τη ρύθμιση του μπαρ. Μπορείτε να επεκτείνετε την αίσθηση επιλέγοντας ένα στυλ που ταιριάζει καλά με τη διακόσμηση της κατοικίας. Οι σχεδιαστικές ιδέες των σκαμπό μπαρ παραθαλάσσιου στιλ από Viapu είναι τα καλύτερα για σπίτια δίπλα στην παραλία. Τα μεταλλικά σκαμπό μπαρ είναι μια αξιόλογη επιλογή για πολυώροφα και μοντέρνα διαμερίσματα. Πρέπει να συνδυάσετε και να ταιριάξετε διαφορετικές ρυθμίσεις για να αποκαλύψετε την καλύτερη εναλλακτική λύση για να δημιουργήσετε αξιόλογες προσθήκες διακόσμησης σπιτιού.

Ανακαλύψτε βολικές λειτουργίες

Αν θέλετε να κρατάτε τους καλεσμένους σας αφοσιωμένους και άνετους, αναζητήστε απλά χαρακτηριστικά. Τα σκαμπό με ρυθμιζόμενο ύψος δεν προορίζονται μόνο για το κουρείο, αλλά έχουν μπει στο σκηνικό του μπαρ. Τα σκαμπό μπαρ με ρυθμιζόμενο ύψος είναι ιδανικά για επισκέπτες διαφορετικού αναστήματος. Ανάλογα με την ανύψωση του σκαμπό μπαρ, μπορείτε να προσθέσετε ένα υποπόδιο που δίνει μια ωραία πινελιά στο χώρο. Υπάρχουν περιστρεφόμενα σκαμπό μπαρ που διευκολύνουν τους επισκέπτες να μιλήσουν μεταξύ τους γυρίζοντας.

Ισορροπήστε το ύψος για αισθητική και άνεση

Η πλάτη της καρέκλας που επιλέγετε εξαρτάται από διάφορες δυναμικές. Η άνεση, η συνολική εμφάνιση και οι απαιτήσεις παίζουν ζωτικό ρόλο εδώ. Μπορεί επίσης να βρείτε εξώπλατα σκαμπό μπαρ που είναι μια κοινή επιλογή όταν σκέφτεστε τα περιστρεφόμενα σκαμπό μπαρ. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε έναν καλό βαθμό στήριξης, τα σκαμπό με ψηλή και χαμηλή πλάτη είναι καλύτερες επιλογές. Αν και τα μαλακά σκαμπό μοιάζουν με τα σκαμπό μπαρ χωρίς πλάτη, προσφέρουν ελάχιστη βοήθεια. Τα ψηλά σκαμπό στην πλάτη είναι για όσους αναζητούν περισσότερη άνεση και υποστήριξη.

σκαμπό μπαρ1

Χρησιμοποιήστε ανθεκτικό υλικό καθίσματος

Το ξύλο είναι το καλύτερο υλικό για καθίσματα και κουφώματα, προσφέροντας αντοχή και παραδοσιακή εμφάνιση. Αν και υπάρχουν άλλα υλικά που μπορεί να αναζητήσετε, το ξύλο είναι ένα πανάρχαιο υλικό που ταιριάζει σε διαφορετικές ρυθμίσεις. Επιπλέον, έχετε ένα δερμάτινο σκαμπό μπαρ που τονίζει την πολυτελή εμφάνιση και την άνεση. Τα μεταλλικά και πλαστικά σκαμπό μπαρ ταιριάζουν καλά με το μοντέρνο φόντο και αποτελούν μια ανθεκτική επιλογή. Ό,τι κι αν επιλέξετε, πρέπει να είστε σίγουροι για τη συντήρησή του. Θα διατηρήσει την επένδυσή σας σε καλύτερη τάξη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Παίξτε με τα χρώματα

Τα περισσότερα από τα σκαμπό μπαρ που παίρνετε στην αγορά είναι μονόχρωμα. Ταιριάζουν σε διαφορετικά δωμάτια και συνδυάζονται καλά με το μπαρ χωρίς καμία ενόχληση. Ωστόσο, μπορείτε να ελέγξετε διαφορετικά χρώματα, μοτίβα και σχέδια, για να ανακαλύψετε την τέλεια επιλογή.

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του μπαρ του σπιτιού σας, πρέπει να προσθέσετε εντυπωσιακά στοιχεία που θα τραβήξουν την προσοχή όλων.

Τώρα που είστε σίγουροι για αυτούς τους δείκτες, μπορείτε να επιλέξετε τα κόπρανα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Να θυμάστε ότι ο προϋπολογισμός παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία επιλογής. Όταν αναλαμβάνετε ένα έργο διακόσμησης σπιτιού, θυμηθείτε να επενδύσετε ένα σημαντικό ποσό των μετρητών σας σε μια καλή διάταξη καθισμάτων.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *