Συμβουλές DIY που θα αυξήσουν την αξία του σπιτιού σας, στον προϋπολογισμό σας! » Residence Style

Να είστε δημιουργικοί, να λαμβάνετε έργα ένα κάθε φορά

Η ανακαίνιση ενός σπιτιού μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβή, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε κριτικά και να κάνετε τα πράγματα ένα βήμα τη φορά. Αυτό είναι που βάζει πολλούς ανθρώπους σε μπελάδες: προσπαθούν να κάνουν πάρα πολλά με τη μία και στη συνέχεια καταπονούνται. Το πιο σοφό είναι να περάσετε από το σπίτι σας δωμάτιο προς δωμάτιο, να ανακαλύψετε τι θα μπορούσατε να ανακαινίσετε και να δώσετε προτεραιότητα.

Το μεγάλο κόστος για την ανακαίνιση ή την ανακαίνιση είναι η εργασία. Αν μπορείτε να πάτε τη διαδρομή DIY, θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα. Φανταστείτε ένα τριμελές πλήρωμα, που εργάζεται είκοσι τέσσερις ώρες σε τρεις ημέρες. Φανταστείτε αν χρεώνουν περίπου 20 $ την ώρα ανά εργολάβο και καταλήγουν να καταστρέφουν έναν λογαριασμό 1.000 $ για υλικά. Αυτό βγαίνει στα $2.440.

Εάν κάνατε την ίδια ακριβώς δουλειά μόνοι σας, μπορεί να χρειαστούν τρεις εβδομάδες, αλλά θα πληρώνατε μόνο τον λογαριασμό των 1.000 $ για τα υλικά. Αυτό είναι ένα υποθετικό για λόγους απεικόνισης, αλλά καταλαβαίνετε: οι ανθρωποώρες είναι ένα από τα πιο ακριβά μέρη του προϋπολογισμού σας. Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες εργασίες συντήρησης στο σπίτι είναι πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε με δίκαιο τρόπο, αρκεί να αφιερώσετε χρόνο.

Μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε

Μπορείτε να σκίσετε το χαλί και βάλτε κάτω το Luxury Vinyl Plank, ή LVP. Έχετε εξαντλήσει μόνο τον χρόνο που χρειάζεται για να αγοράσετε το LVP, να τραβήξετε το χαλί, να απορρίψετε το χαλί, να κόψετε σωστά το LVP και να το εγκαταστήσετε. Απλώς δώστε στον εαυτό σας τουλάχιστον μισή ίντσα χώρο μόλις τοποθετήσετε το LVP κάτω από τους τοίχους, διαφορετικά η ζέστη και το κρύο θα προκαλέσουν διαστολή και συστολή που κάνει τη φούσκα LVP.

Το χρώμα είναι ένα άλλο πολύ απλό. Απλώς πρέπει να φέρετε ένα δείγμα της απόχρωσης που αναζητάτε στους αναμικτήρες βαφής, να αγοράσετε αρκετό χρώμα και να το φορέσετε. Ομολογουμένως, μπορεί να θέλετε να κολλήσετε με ταινία ορισμένα πράγματα, να λάβετε κυλίνδρους βαφής και τον τύπο, και θα θέλετε να αναζητήσετε διαδικτυακά σεμινάρια σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές όσον αφορά τα παλτά κ.λπ. Αλλά το να το κάνετε μόνοι σας είναι φθηνότερο από το να προσλαμβάνετε ζωγράφους.

Εάν έχετε ξύλινα πατώματα, μπορείτε να τα καθαρίσετε, να τα σκουπίσετε, να τα σκουπίσετε και μετά να εφαρμόσετε μια στρώση πολυουρεθάνης κάθε τέσσερις ή πέντε ώρες μέχρι να έχετε τρεις στρώσεις εκεί. Φροντίστε να καθαρίσετε τυχόν γρατσουνιές ή άλλες ζημιές χρησιμοποιώντας ένα τριβείο χειρός εκ των προτέρων. Όταν τελειώσετε, θα φαίνεται σαν να έχετε νέο όροφο.

Είστε σε προκατασκευασμένο μονό ή διπλό πλάτος; Εάν είναι είκοσι ή περισσότερων ετών, μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε την επένδυση. Λοιπόν, τραβήξτε τα παλιά, εγκαταστήστε τα νέα και κάντε το όταν είναι ζεστό και απίθανο να βρέξει. η δουλειά θα σας πάρει πιθανώς μια ή δύο εβδομάδες.

Η αξία του σπιτιού σας 2

Αυλή, Υπόγεια και Σοφίτες

Τι θα λέγατε για τις εργασίες στην αυλή; Ο εξωραϊσμός μπορεί να προσθέσει δεκάδες χιλιάδες στην αξία του ακινήτου σας. Εάν τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα, πάρτε ένα χλοοκοπτικό και κάντε συνήθεια να φροντίζετε τις εγκαταστάσεις. Εάν είναι τραχιά, σκεφτείτε να τραβήξετε το γκαζόν και να βάλετε μερικούς θάμνους, ροκανίδια ή βράχους.

Τελειώστε αυτό το υπόγειο. Καθαρίστε τη σοφίτα και φτιάξτε μια αίθουσα ανάγνωσης ή ένα δωμάτιο επισκεπτών. Διορθώστε όλα τα “honey-do’s” στο σπίτι. Μπορείς διαβάστε αυτήν την υπέροχη ανάρτηση από το ISoldMyHouse.com για μερικές ακόμη ιδέες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε αποτελεσματικά την ιδιοκτησία σας, να ανακαινίσετε τις εγκαταστάσεις ή να αναβαθμίσετε πράγματα.

Μεγιστοποίηση της αξίας της ιδιοκτησίας ενώ εξοικονομείτε τον προϋπολογισμό σας

Εάν πρόκειται να διατηρήσετε το σπίτι σας στην καλύτερη εμφάνιση και να αυξήσετε σταθερά την αξία αυτού του ακινήτου, θα χρειαστεί συντονισμένη προσπάθεια. Τούτου λεχθέντος, εάν είστε γνώστες του τρόπου με τον οποίο το προσεγγίζετε αυτό, αφιερώνετε χρόνο, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και ολοκληρώσετε όσες περισσότερες δουλειές DIY μπορείτε, θα μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα για τα χρήματά σας αυξάνοντας παράλληλα την αξία του ακινήτου.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *