Τα πολλά πλεονεκτήματα της εγκατάστασης Flake Flooring » Στυλ κατοικίας

Όσον αφορά τις επενδύσεις δαπέδου, το δάπεδο με νιφάδες προσφέρει πολλά οφέλη. Γνωστό και ως εποξειδικό ή πολυασπαρτικό δάπεδο με νιφάδες, αυτός ο τύπος επίστρωσης υπάρχει εδώ και δεκαετίες, αλλά έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια λόγω της αντοχής και της αισθητικής του γοητείας.

Εδώ, θα δούμε τα υπέροχα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης δαπέδου με νιφάδες στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

τοποθέτηση δαπέδων εποξειδικών νιφάδων 2

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του εποξειδικές νιφάδες είναι η αντοχή τους. Αυτός ο τύπος επίστρωσης είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός στη φθορά, καθιστώντας το ιδανικό για χώρους με μεγάλη κίνηση, όπως γκαράζ και εργαστήρια.

Αντιστέκεται επίσης σε λεκέδες, γρατσουνιές και χημικά καλύτερα από άλλους τύπους υλικών δαπέδων, όπως χαλιά ή ξύλο.

Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλους τύπους επιστρώσεων που μπορούν να αποκολληθούν με την πάροδο του χρόνου όταν εκτίθενται σε υγρασία ή υγρασία, οι επικαλύψεις νιφάδων παραμένουν ανέπαφες για χρόνια.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του τύπου επίστρωσης είναι η αισθητική του γοητεία. Οι επικαλύψεις flake διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το στυλ που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Από λεπτές γήινες αποχρώσεις έως πιο τολμηρές αποχρώσεις όπως το μπλε και το κόκκινο, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του χώρου σας.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε υφή στην επιφάνεια χρησιμοποιώντας νιφάδες διαφορετικού μεγέθους, οι οποίες θα δημιουργήσουν μια μοναδική εμφάνιση που θα ξεχωρίσει από άλλες επιφάνειες του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Αν ψάχνετε για ένα κάλυμμα δαπέδου που είναι εύκολο στη συντήρηση, το δάπεδο με νιφάδες είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτός ο τύπος επίστρωσης είναι πολύ χαμηλής συντήρησης, καθώς δεν απαιτεί ειδικά προϊόντα ή τεχνικές καθαρισμού. Αρκεί μόνο το τακτικό σκούπισμα και το σφουγγάρισμα.

Επιπλέον, εάν συμβεί κάποια διαρροή, μπορούν εύκολα να σκουπιστούν χωρίς να ανησυχείτε για λεκέδες στην επιφάνεια, γεγονός που την καθιστά ιδανική επιλογή για πολυσύχναστα νοικοκυριά ή επιχειρήσεις με χώρους υψηλής επισκεψιμότητας, όπως εστιατόρια ή καταστήματα λιανικής.

Εποξειδικές νιφάδες είναι επίσης πολύ οικονομικά σε σύγκριση με άλλους τύπους επενδύσεων δαπέδου, όπως δάπεδα από σκληρό ξύλο ή χαλιά, επειδή απαιτούν λιγότερη εργασία και υλικά κατά την εγκατάσταση.

Επιπλέον, επειδή είναι τόσο ανθεκτικά, θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από άλλους τύπους, επομένως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντικατάστασή τους κάθε λίγα χρόνια όπως θα κάνατε με χαλιά ή δάπεδα από σκληρό ξύλο. Αυτό τους καθιστά μια εξαιρετική μακροπρόθεσμη επένδυση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις εποξειδικές νιφάδες

Η χρήση εποξειδικών νιφάδων είναι σχετικά απλή. Αρχικά, θα χρειαστεί να εφαρμόσετε μια εποξειδική επίστρωση βάσης στο πάτωμά σας χρησιμοποιώντας είτε ρολό είτε πιστόλι ψεκασμού. Μόλις στεγνώσει τελείως η επίστρωση βάσης, ήρθε η ώρα για το διασκεδαστικό κομμάτι, που είναι η προσθήκη των εποξειδικών νιφάδων.

Μπορείτε να πασπαλίσετε τις νιφάδες απευθείας στο πάτωμά σας ή να χρησιμοποιήσετε μια αυτοκόλλητη μεμβράνη ως ενδιάμεσο στρώμα μεταξύ της βασικής στρώσης και των ίδιων των νιφάδων.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αφού προστεθούν όλα τα χρώματα που επιθυμείτε, απλά περιμένετε να στεγνώσει το μείγμα πριν εφαρμόσετε πολλές στρώσεις διαφανούς σφραγιστικού στην κορυφή. Και αυτό είναι όλο. Το νέο σας εποξειδικό δάπεδο νιφάδων έχει ολοκληρωθεί.

τοποθέτηση δαπέδων εποξειδικών νιφάδων 1

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλά υπέροχα πλεονεκτήματα που σχετίζονται με την εγκατάσταση δαπέδου με νιφάδες στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, όπως η αντοχή, η ομορφιά, οι χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, η οικονομική απόδοση και πολλά άλλα.

Αν ψάχνετε για ένα νέο κάλυμμα δαπέδου που συνδυάζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, τότε σκεφτείτε να το αποκτήσετε εποξειδικές νιφάδες από τους πιο καταρτισμένους εργολάβους όπως Stain Tech.

Όχι μόνο θα σας προσφέρει ένα όμορφο φινίρισμα, αλλά θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα, χάρη στην ανθεκτικότητά του και τις χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *