Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις ανακαινίσεις δαπέδων που πρέπει να γνωρίζετε » Στυλ κατοικίας

Οι ανακαινίσεις δαπέδων είναι διασκεδαστικές και συναρπαστικές. Το να μπορείτε να μεταμορφώσετε ολόκληρο τον χώρο διαβίωσής σας με μια απλή αλλαγή στο δάπεδο είναι σίγουρα κάτι εκπληκτικό. Σχεδόν κάθε ενήλικας στο σπίτι ανυπομονεί για τέτοιες ανακαινίσεις μετά από μερικά χρόνια παραμονής στον ίδιο όροφο. Οι ανακαινίσεις δαπέδων βοηθούν στη διατήρηση της διαμονής του σπιτιού σας ενημερωμένο και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες κατασκευαστικές τάσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά εξασφαλίζουν επίσης μια συνολική φρεσκάδα στο να αποπνέει ο χώρος διαβίωσής σας.

Είτε ανακαινίζετε ένα ολόκληρο δάπεδο μόνοι σας είτε αναζητάτε κάποιον ειδικό ανακαίνιση Σιγκαπούρη έχει να προσφέρει, πρέπει να γνωρίζετε τι θέλετε και τι όχι. Αλλά περισσότερο από τα θέλω και τις επιθυμίες σας από τις ανακαινίσεις δαπέδων, πρέπει να γνωρίζετε τι πρέπει να αποφεύγετε όταν πρόκειται για ανακαινίσεις δαπέδων και ποια είναι μερικά πράγματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε έργο ανακαίνισης δαπέδου.

Παρακάτω, συγκεντρώνουμε μερικές από τις πιο σημαντικές ανακαινίσεις δαπέδων που πρέπει να γνωρίζετε κάθε φορά που πρόκειται να ανακαινίσετε τα δάπεδά σας ή ολόκληρο το σπίτι σας. Λαμβάνοντας αυτά τα πράγματα υπόψη την επόμενη φορά, θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τις καλύτερες και χωρίς άγχος ανακαινίσεις δαπέδων που έγιναν. Δεν είναι κάτι που θέλουν όλοι οι ιδιοκτήτες σπιτιού; Σίγουρα, είναι!

Οπότε, ας μη χάνουμε άλλο χρόνο και ας μπούμε στα πρέπει και στα μη.

The Flooring Do’s

Σκεφτείτε τη συνολική διάταξη και το στυλ του σπιτιού σας

Κάθε σπίτι έχει ένα συγκεκριμένο στυλ σε αυτό που αντιπροσωπεύει την αισθητική αίσθηση και την αίσθηση του στυλ όσων ζουν σε αυτό. Προσέξτε, αυτό το στυλ και η ατμόσφαιρα του σπιτιού παίζει τεράστιο ρόλο στον καθορισμό της ψυχικής διάθεσης και των επιπέδων φρεσκάδας των κατοίκων του επίσης. Αυτό πιθανώς εξηγεί γιατί οι άνθρωποι ξοδεύουν πολύ χρόνο, αποφασίζοντας τι είδους διάταξη και στυλ θα έχουν τα σπίτια τους.

Όσον αφορά το δάπεδο, ορισμένα σπίτια έχουν διακόψει τη διάταξη των δωματίων με διαφορετικό δάπεδο σε κάθε δωμάτιο. Κάποιοι άλλοι ιδιοκτήτες σπιτιού που προτιμούν την ομοιογένεια μπορεί να μην είναι υπέρ μιας τέτοιας διάταξης και θα προτιμούσαν να έχουν μια απόλυτη ομοιομορφία σε όλα τα δωμάτιά τους. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και το στυλ και τη διάταξη του σπιτιού που προτιμάτε, οι επιλογές δαπέδων σας μπορούν να καθοριστούν σημαντικά και να γίνουν ακριβείς. Έτσι, την επόμενη φορά που πρόκειται να κάνετε τις ανακαινίσεις δαπέδων σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη τη διάταξη του σπιτιού σας ενώ παίρνετε οποιαδήποτε απόφαση, διαφορετικά δεν θα θέλατε τη νέα αλλαγή στο σπίτι σας μόλις ολοκληρωθούν οι ανακαινίσεις.

Να έχετε στο μυαλό σας το κλίμα σας

Ορισμένα υλικά δαπέδου φαίνονται καλά στα μάτια, αλλά δεν είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους περιοχών. Για παράδειγμα, εάν ζείτε κάπου όπου έχει πολύ ζέστη και υγρασία όλο το χρόνο, δεν θα θέλατε να αποκτήσετε ξύλινα δάπεδα όσο δελεαστικά κι αν σας φαίνονται. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένα τέτοιο κλίμα μπορεί να καταστρέψει τα ξύλινα δάπεδά σας μέσα σε ένα χρόνο, με αποτέλεσμα να αποστέλλονται όλα τα χρήματά σας που ξοδεύετε για αυτό στην αποχέτευση. Ομοίως, σε μέρη όπου χιονίζει το μεγαλύτερο μέρος του έτους, θα ήταν κακή ιδέα να μην γίνει το δάπεδο με προσβολή. Ως εκ τούτου, συνιστάται πάντα να λαμβάνετε υπόψη το συνολικό κλίμα της περιοχής σας και να διεξάγετε κάποια έρευνα σχετικά με το είδος των υλικών δαπέδου που ταιριάζουν καλύτερα σε τέτοιες περιοχές. Στη συνέχεια, επενδύστε σε αυτό που πιστεύετε ότι θα ήταν η καλύτερη και πιο ανθεκτική καθώς και άνετη επιλογή για εσάς.

Λάβετε υπόψη τις περιβαλλοντικές ανησυχίες

Η βιομηχανία δαπέδων έχει αναβαθμίσει πραγματικά το παιχνίδι της και τώρα, έχουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών δαπέδων για να διαλέξετε. Ενώ ορισμένα από αυτά τα υλικά δαπέδου είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν προκαλούν καμία βλάβη στο περιβάλλον, τα άλλα δεν είναι απαραίτητα τόσο καλά για το φυτό. Στο 21αγ αιώνα όπου ό,τι κάνουμε χρειάζεται να υποστηρίζεται από μια ανησυχία για το περιβάλλον και τον πλανήτη, θα ήταν λάθος να μην διατηρήσουμε την ίδια στάση απέναντι στο δάπεδο. Επίσης, μερικές φορές αφήνοντας ένα μέρος των παλαιών δαπέδων σας ανέπαφο και παίζοντας γύρω από αυτό με το νέο υλικό μπορεί να έχει σοβαρά οφέλη και για το περιβάλλον και ως εκ τούτου, είναι κάτι για το οποίο μπορείτε να επιδιώξετε περήφανα.

Ανακαινίσεις δαπέδων 2

The Flooring Don’ts

Μην κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα

Μπορεί να φαίνεται καλή ιδέα να επιλέξετε ένα φθηνότερο ποιοτικό υλικό δαπέδου και ένα φθηνότερο ανακαινιστή δαπέδων για να εξοικονομήσετε χρήματα. Ωστόσο, δεν είναι μια άξια ιδέα σε καμία περίπτωση. Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουμε έχουν καταστραφεί ολόκληρη η εμφάνιση των σπιτιών τους απλώς και μόνο επειδή ήθελαν να εξοικονομήσουν χρήματα. Άλλοι πήραν φθηνότερο δάπεδο που άρχισε να θρυμματίζεται μέσα σε μερικές εβδομάδες. Θυμηθείτε, το δάπεδό σας σίγουρα θα καθορίσει τη συνολική άνεση και χάρη του σπιτιού σας, επομένως μην κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητά του μόνο και μόνο για να εξοικονομήσετε χρήματα που θα ξοδεύατε ούτως ή άλλως μετά από μερικές ημέρες για να κάνετε τις επισκευές δαπέδου.

Μην κάνετε DIY τα πάντα

Εάν είστε δημιουργικά φορτισμένο άτομο, σίγουρα θέλετε να έχετε τα πάντα στο σπίτι σας DIY-ed. Πιθανώς, έχετε μερικές υπέροχες ιδέες για δάπεδα που θα θέλατε να εφαρμόσετε και στα δάπεδά σας και δεν θα θέλατε κανείς άλλος να περιμένει από τον εαυτό σας να εκτελέσει αυτές τις ιδέες. Όμως, η αλήθεια είναι ότι πραγματικά δεν σας προτείνουμε να πάτε σε τίποτα άλλο εκτός από έναν ειδικό και επαγγελματία ανακαινιστή όσον αφορά το δάπεδο. Το να κάνετε DIY τα δάπεδά σας συχνά καταλήγει να κάνει τα πράγματα χειρότερα και επίσης σας κουράζει σε σημείο που δεν φαίνεται να μπορείτε να καταλάβετε τίποτα άλλο. Οπότε, καλύτερα αφήστε το σε κάποιον που ξέρει τη δουλειά.

Μην έχετε αυστηρά καθορισμένο προϋπολογισμό

Οι ανακαινίσεις δαπέδων είναι αρκετά ακριβές. Έτσι, δεν μπορείτε να περιμένετε ότι θα γίνει με τα χρήματα που έχετε διαθέσει. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε πάντα ότι ο προϋπολογισμός σας είναι χονδρικά καθορισμένος και ότι έχετε επίσης ένα ποσό προσωρινής αποθήκευσης που προορίζεται για χρήση σε περίπτωση που το κόστος του δαπέδου υπερβαίνει αυτό που αποφασίσατε αρχικά. Είναι καλύτερα να έχετε περισσότερα στο χέρι από όσα χρειάζεται όταν πρόκειται για το δάπεδο.

Ό,τι καλύτερο και ελπίζουμε να φτιάξετε υπέροχα δάπεδα σύντομα!

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *