Κατά την εξέταση του σχεδιασμού της τραπεζαρίας σας, επικεντρώνεστε στα έπιπλα. Ο κανόνας είναι οι καρέκλες να είναι ίδιες σε υλικό και χρώμα με τις καρέκλες. Αλλά οι σύγχρονοι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων είχαν σκεφτεί να συνδυάζουν και να ταιριάζουν καρέκλες τραπεζαρίας που απέχουν πολύ από την εμφάνιση του τραπεζιού. Ίσως, δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς θα είναι η τραπεζαρία.

Ίδια χρώματα ή ίδια σχέδια

Η βασική προτεινόμενη ιδέα mix and match καρέκλες τραπεζαρίας είναι να έχουν πανομοιότυπη σχεδίαση εκτός από τα χρώματά τους. Ή μπορείτε να έχετε διαφορετικά σχέδια αλλά τα χρώματά τους να είναι πανομοιότυπα. Μπορείτε να έχετε την επιλογή σας. Εάν δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς θα μοιάζει η περιοχή φαγητού με οποιοδήποτε από αυτά τα δύο σχέδια, μπορείτε πάντα να ανατρέχετε στις τρέχουσες τάσεις στα εσωτερικά σχέδια.

Κοιτάζοντας τα ίδια σχέδια, μπορείτε να έχετε μια επιλογή από τα ίδια υλικά. Ξύλο ή σφυρήλατο σίδερο, τα κουφώματα είναι όλα ίδια σε σχήμα, ύψος και εμφάνιση. Ζωγραφίστε τα σε διάφορα χρώματα. Η άλλη επιλογή είναι να έχετε όλα τα κουφώματα στο ίδιο χρώμα και η διαφορά θα είναι στο χρώμα της ταπετσαρίας. Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα μοτίβου και να έχετε διαφορετικά σχέδια και μεγέθη καρέκλας αλλά του ίδιου επιλεγμένου χρώματος μοτίβου. Όταν συνδυάζετε και ταιριάζετε καρέκλες τραπεζαρίας με διαφορετικά χρώματα, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή των χρωμάτων σας είναι συμπληρωματική. μπορείς να πας και μονοχρωματικά.

Συνδυάστε και ταιριάξτε σχέδιο καρεκλών τραπεζαρίας

ιδέες για φαγητό

Πηγή

εσωτερική διακόσμηση δωματίουΠηγή

φωτογραφίες της τραπεζαρίαςΠηγή

Συνδυάστε και ταιριάξτε ιδέες σχεδίασης καρεκλών τραπεζαρίαςΠηγή

Καρέκλες τραπεζαρίας Mix MatchΠηγή

μικτές καρέκλες τραπεζαρίαςΠηγή

εκλεκτικές πολύχρωμες καρέκλες τραπεζαρίαςΠηγή

Μοντέρνα τραπεζαρία Mix ταιριάζουν με καρέκλες τραπεζαρίαςΠηγή

αναμείξτε και ταιριάξτε καρέκλες τραπεζαρίαςΠηγή

σχεδίαση mix and match καρέκλεςΠηγή

Συνδυάστε το σχέδιο καρέκλες τραπεζαρίαςΠηγή

Συνδυάστε και ταιριάξτε εικόνες σχεδίου καρέκλες τραπεζαρίαςΠηγή

Τραπεζαρίες Cum Anything Goes Καρέκλες τραπεζαρίας

Μπορείτε να πάτε πιο κομψή στην ιδέα των mix and match καρεκλών τραπεζαρίας επιλέγοντας εντελώς διαφορετικά είδη καρεκλών που περιβάλλουν ένα εντελώς ασυνεπές τραπέζι φαγητού. Πάρτε για παράδειγμα ένα γυάλινο τραπέζι που περιβάλλεται από καρέκλες από ξύλο, σφυρήλατο σίδερο και πλαστικό. Και αυτές οι καρέκλες είναι όλες διαφορετικές σε χρώματα και σχήματα. Δεν είναι μόνο οι καρέκλες που ποικίλλουν, αλλά ακόμη και το τραπέζι δεν έχει τίποτα κοινό με καμία από τις καρέκλες. Ωστόσο, στο σύνολό του το σύνολο φαίνεται καλό. Έτσι τα τοποθετείτε στην τραπεζαρία σας. Και πάλι, προσπαθήστε να ρίξετε μια ματιά στις νέες τάσεις και να δείτε τι είδους καρέκλες μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν.

DiningRoom Chair Mix MatchΠηγή

Συνδυάστε και ταιριάξτε ιδέες για έπιπλα τραπεζαρίαςΠηγή

Συνδυάστε και ταιριάξτε ιδέες για καρέκλες τραπεζαρίαςΠηγή

Καρέκλες σε παστέλ χρώματα που δεν ταιριάζουν και φαίνονται φοβερές.Πηγή

Σχέδιο καρέκλας τραπεζαρίας Mix MatchΠηγή

Συνδυάστε και ταιριάξτε ιδέες τραπεζαρίαςΠηγή

Mix Match για καρέκλες τραπεζαρίαςΠηγή

Mix Match έπιπλα για καρέκλες τραπεζαρίαςΠηγή

Mix Match για καρέκλες τραπεζαρίαςΠηγή

τρώτε στην κουζίνα γκρι ντουλάπια νησιώτικο μαρμάρινο επάνω τραπέζι τραπεζαρίας mix καρέκλες matchΠηγή

The Dining Room and Breakfast Bar Mix Match ChairsΠηγή

εκλεκτικός συνδυασμός χρωμάτων και στυλ καρέκλας τραπεζαρίαςΠηγή