6 ιδέες για να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά σχέδια για τραπέζια » Στυλ κατοικίας

Αν ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο για να ωραιοποιήσετε το τραπέζι σας, το τραπέζι μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αλλά όσον αφορά την επιλογή του τέλειου, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω! Μπορείτε να αγοράσετε ένα που έχει ήδη δημιουργηθεί από κάποιον άλλο ή να το φτιάξετε μόνοι σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σχέδια για δρομείς τραπεζιούακολουθούν έξι ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε:

1. Ρίγες

Οι ρίγες είναι ένα διαχρονικό σχέδιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους τρόπους. Οι ρίγες μπορεί να είναι κάθετες ή οριζόντιες, φαρδιές ή στενές, συμπαγείς ή με σχέδια και μπορούν να είναι ό,τι χρώμα θέλετε. Το κλειδί για την επιτυχή χρήση ρίγες είναι να βεβαιωθείτε ότι είναι όλες το ίδιο χρώμα (ή αρκετά κοντά) και ότι δεν έχουν μεγάλη αντίθεση μεταξύ τους.

2. Floral και γεωμετρικά σχέδια

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε το δικό σας επιτραπέζιο δρομέα κόβοντας το σχήμα του τραπεζιού και ράβοντάς το μεταξύ τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπολείμματα υφάσματος ή παλιά ρούχα για να το κάνετε αυτό, φροντίζοντας να μην κρέμονται χαλαρές κλωστές από τις άκρες.

Αν θέλετε κάτι πιο μοναδικό από ένα απλό ορθογώνιο, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φύλλο ως πρότυπο και να κόψετε την τρύπα μόνοι σας! Αυτό θα δώσει στους δρομείς του τραπεζιού σας ένα πιο ενδιαφέρον σχήμα από άλλα είδη υφάσματος θα επέτρεπε.

Εάν θέλετε πραγματικά να γίνετε δημιουργικοί με αυτό το έργο και να έχετε λίγο επιπλέον χρόνο στα χέρια σας, δοκιμάστε να ζωγραφίσετε διαφορετικά σχέδια σε κάθε μεμονωμένο κομμάτι πριν τα ράψετε μαζί σε ένα συνολικό κομμάτι με σχέδια. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.

3. Βάψτε τα τραπέζια με ένα χρώμα που αγαπάτε

Το επόμενο βήμα είναι να βάψετε τα τραπέζια με ένα χρώμα που αγαπάτε. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο σφουγγαριού και εφαρμόστε το χρώμα σε λεπτές στρώσεις, αφήνοντας κάθε στρώμα να στεγνώσει πριν προσθέσετε ένα άλλο. Για να αποφύγετε τυχόν αιμορραγία ή μουτζούρες, χρησιμοποιήστε μπογιά που πλένεται και είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα. Βάλτε κάτω μερικά πανάκια κάτω από τις ράβδους του τραπεζιού, ώστε να μην ανησυχείτε για τυχόν λεκέδες στο πάτωμά σας ή στο μοκέτα!

Μοναδικά σχέδια για δρομείς τραπεζιού 2

4. Χρησιμοποιήστε ένα φύλλο ως πρότυπο και κόψτε μόνοι σας την τρύπα

Εάν έχετε ένα επιπλέον τραπεζομάντιλο ή σεντόνι που δεν σας πειράζει να κόψετε, αυτός μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα από υλικά. Απλώς τοποθετήστε το πάνω από το runner σας και χρησιμοποιήστε κοφτερό ψαλίδι για να κόψετε τις άκρες του (μπορείτε να το κάνετε αυτό πάνω από την εφημερίδα). Στη συνέχεια, μετρήστε πόσο πλάτος θα πρέπει να έχει ο τελικός δρομέας σας χρησιμοποιώντας έναν χάρακα. μετά ράψτε αυτές τις πλευρές μεταξύ τους με κλωστή ή νήμα στο χέρι ή με μια παλιομοδίτικη ραπτομηχανή!

5. Ράψτε το δικό σας τραπεζάκι χρησιμοποιώντας υπολείμματα υφάσματος ή παλιά ρούχα

Εάν έχετε μια ραπτομηχανή και λίγο ελεύθερο χρόνο, σκεφτείτε να φτιάξετε το δικό σας επιτραπέζιο runner από την αρχή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος υφάσματος αρκεί να πλένεται και να είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει την καθημερινή χρήση στην κουζίνα. Αν θέλετε να του δώσετε μια επιπλέον ιδιαίτερη πινελιά, δοκιμάστε να προσθέσετε μερικά σχέδια με κέντημα ή απλικέ στις άκρες κάθε κομματιού πριν τα ράψετε μαζί σε ένα μεγάλο κομμάτι. Αυτό θα προσθέσει οπτικό ενδιαφέρον χωρίς να αφαιρεί από τη συνολική σχεδίαση του τραπεζιού σας.

6. Φτιάξτε ένα τραπέζι για να γιορτάσετε μια ειδική περίσταση/γεγονός

Εάν είχατε πρόσφατα μια επέτειο ή γενέθλια, αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα τιμήσετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υφάσματα με νόημα, όπως νυφικά ή ακόμα και υφάσματα από παλιά ρούχα που έχουν περάσει από γενεές στην οικογένειά σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό θα ήταν χρησιμοποιώντας υφάσματα που είναι μοναδικά και έχουν ενδιαφέροντα χρώματα ή σχέδια πάνω τους (ή και τα δύο!). Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει υφάσματα από παλιά ρούχα από μέλη της οικογένειας που έχουν πεθάνει και υπολείμματα υφάσματος που έχουν απομείνει από άλλα έργα (όπως παπλώματα)

συμπέρασμα

Αν θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας τραπέζια, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ύφασμα της επιλογής σας ή ακόμα και να ανακυκλώσετε παλιά ρούχα σε καινούργια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα και σχέδια ανάλογα με το τι ταιριάζει καλύτερα στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *