6 λόγοι για να ακολουθήσετε το Πιστοποιητικό III στην Κατασκευή Τοπίου » Στυλ Κατοικίας

Η κατασκευή τοπίου είναι μια εξειδικευμένη βιομηχανία και πολλοί εργοδότες αναζητούν άτομα με τα κατάλληλα προσόντα. Εάν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στον εξωραϊσμό και θέλετε να αυξήσετε τις προοπτικές απασχόλησής σας, τότε σπουδάστε για Πιστοποιητικό III στην Κατασκευή Τοπίου μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Ακολουθούν 6 λόγοι για τους οποίους η επιδίωξη αυτού του τίτλου σπουδών θα είναι επωφελής για τις μελλοντικές σας προοπτικές απασχόλησης:

Εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας

Το Certificate III in Landscape Construction θα σας προσφέρει τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση για να εργαστείτε μόνοι σας, με άλλους ανθρώπους και σε μεγαλύτερα έργα. Θα μπορείτε να εργαστείτε σε διαφορετικά περιβάλλοντα και σε διαφορετικά έργα.

Χρήσιμο προσόν για καριέρα στον κλάδο του τοπίου

Το Πιστοποιητικό III στην Κατασκευή Τοπίου είναι το βασικό προσόν για μια καριέρα στον κλάδο του τοπίου. Αυτό το προσόν είναι αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο και σας παρέχει ένα σκαλοπάτι για περαιτέρω σπουδές. Θα σας βοηθήσει επίσης να βάλετε το πόδι σας στην πόρτα αυτής της ανταποδοτικής βιομηχανίας.

Βελτιωμένη απασχολησιμότητα

Ως εργάτης στις κατασκευές τοπίου, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο και να βελτιώσετε την απασχολησιμότητά σας.

Το μάθημα Certificate III in Landscape Construction έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν ήδη ένα Certificate II in Landscape Construction αλλά επιθυμούν να συνεχίσουν την καριέρα τους αποκτώντας περισσότερες δεξιότητες και προσόντα. Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, οι μαθητές θα είναι σε θέση να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες στο πλαίσιο του τρέχοντος ρόλου τους, καθώς και να ανέβουν τη σταδιοδρομία σε διευθυντικές θέσεις εντός του οργανισμού τους ή άλλης εταιρείας.

Αυξημένες δυνατότητες κερδών

Το Certificate III in Landscape Construction είναι ένα από τα τρία επίπεδα σε αυτόν τον κλάδο και είναι το πιο κατάλληλο για όσους θέλουν να ακολουθήσουν μια καριέρα ως ένας σχεδιαστής τοπίου ή κήπου. Εάν ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας μαζί μας και περάσετε τις εξετάσεις σας, θα μπορείτε να εργαστείτε ως κηπουρός ή συντηρητής σε οποιονδήποτε αριθμό χώρων, όπως πάρκα, γήπεδα γκολφ, αθλητικές αρένες και σχολεία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω για κατάλληλους υποψηφίους όπως εσείς.

Προστατέψτε τις προοπτικές εργασίας σας στο μέλλον

Γίνεται πολύς λόγος για την ανάγκη για εργαζόμενους με υψηλότερα προσόντα και ευκαιρίες εργασίας στην Αυστραλία, αλλά τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Εάν θέλετε να εξασφαλίσετε μια σταθερή καριέρα στον εξωραϊσμό και τις κατασκευές, τότε είναι σημαντικό να έχετε το σωστό σύνολο δεξιοτήτων. Το γεγονός είναι: εάν δεν έχετε τα κατάλληλα προσόντα και εμπειρία, οι εργοδότες δεν θα μπορούν να σας προσλάβουν ή να σας κρατήσουν.

Πράγματι, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από την SGS Economics & Planning (2017), υπήρξε αύξηση της ζήτησης για εργαζομένους που κατέχουν προσόντα Cert III Landscape Construction (ή ισοδύναμα) κατά την τελευταία δεκαετία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες διαθέσιμες θέσεις εργασίας για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το Πιστοποιητικό III από ό,τι πριν από 10 χρόνια!

Ενισχύστε τις προοπτικές απασχόλησης σας

Το Πιστοποιητικό III στην Κατασκευή Τοπίου είναι ένα εθνικά αναγνωρισμένο προσόν που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις προοπτικές απασχόλησής σας.

Θα αποκτήσετε δεξιότητες στο σχεδιασμό, το σχεδιασμό και την κατασκευή έργων εξωραϊσμού. Το προσόν είναι κατάλληλο για όσους έχουν ολοκληρώσει το Πιστοποιητικό ΙΙ στην Κατασκευή Τοπίου ή παρόμοια προσόντα σε αυτό το επίπεδο, όπως το Εθνικό Πιστοποιητικό ΙΙ στη Φυτοκομία (Εξωραϊσμός).

συμπέρασμα

Αν θέλετε να κάνετε καριέρα στον εξωραϊσμό, υπάρχουν πολλά οφέλη από την απόκτηση του Πιστοποιητικού III στην Κατασκευή Τοπίου. Όχι μόνο θα σας δώσει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστείτε σε αυτόν τον κλάδο, αλλά θα ενισχύσει επίσης την απασχολησιμότητα και τις δυνατότητες κερδών σας. Επιπλέον, η πιστοποίηση σημαίνει ότι μπορείτε να προηγηθείτε από άλλους υποψηφίους που δεν έχουν καθόλου προσόντα.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *