9 οικιακά ζητήματα που θα καθορίσει ο επιθεωρητής του σπιτιού σας κατά την επιθεώρηση σπιτιού » Στυλ κατοικίας

Η επιθεώρηση σπιτιού είναι μια εξέταση της τρέχουσας κατάστασης ενός σπιτιού. Εκτελείται από έναν επαγγελματία επιθεωρητή που αξιολογεί την κατάσταση της δομής του σπιτιού, τα κύρια συστήματα και τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά. Μια επιθεώρηση σπιτιού είναι σημαντική επειδή μπορεί να εντοπίσει προβλήματα που μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανή, όπως ζημιά στο νερό ή προβλήματα θεμελίωσης.

Πριν αγοράσετε ένα ακίνητο, συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε επιθεώρηση σπιτιού για να είστε πλήρως ενήμεροι για την κατάσταση του σπιτιού. Αυτή η ανάρτηση ιστολογίου θα εξετάσει εννέα θέματα α επιθεωρητής σπιτιού Lakeland FL θα ελέγξει κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου στο σπίτι. Ρίξε μια ματιά.

Κατά τη διάρκεια επιθεώρησης σπιτιού 2

Το Ίδρυμα

Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει ο επιθεωρητής σας είναι τα θεμέλια του σπιτιού. Θα ψάξουν για ρωγμές ή ζητήματα διευθέτησης. Ο επιθεωρητής θα βεβαιωθεί επίσης ότι το θεμέλιο είναι επίπεδο. Εάν υπάρχουν προβλήματα με τη βάση, μπορεί να είναι δαπανηρή η επισκευή τους.

Η στέγη

Η στέγη του σπιτιού σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά, καθώς οι δομικές ζημιές θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνες για όλους στο σπίτι. Γι’ αυτό η επιθεώρηση στέγης διασφαλίζει ότι όλα είναι σε καλή κατάσταση. ΕΝΑ επιθεωρητής σπιτιού Lakeland FL θα ελέγξει για διαρροές, ζημιές και άλλα ζητήματα με την οροφή. Εάν έχετε μια στέγη με διαρροή και δεν την επισκευάσετε σύντομα, μπορεί να σπαταλάτε μηνιαία χρήματα σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.

Ηλεκτρικά Συστήματα

Ο επιθεωρητής σας θα ελέγξει επίσης τα ηλεκτρικά συστήματα του σπιτιού για να βεβαιωθεί ότι πληρούν τον κώδικα και λειτουργούν σωστά. Αυτό περιλαμβάνει πρίζες, διακόπτες και φωτιστικά. Ένας επιθεωρητής σπιτιού θα ελέγξει τις πρίζες και τους διακόπτες για χαλαρά καλώδια. Θα ελέγξουν επίσης για σπασμένες πρίζες, φθαρμένα καλώδια και άλλα ηλεκτρικά προβλήματα.

Υδραυλικά Συστήματα

Το υδραυλικό σύστημα θα ελεγχθεί επίσης για διαρροές ή άλλα προβλήματα. Ο επιθεωρητής σας θα ξεπλύνει όλες τις τουαλέτες και θα ανοίξει όλες τις βρύσες για να τις δοκιμάσει. Θα ελέγχουν επίσης κάτω από νεροχύτες και σε χώρους ανίχνευσης για τυχόν ενδείξεις διαρροών.

Συστήματα HVAC

Ο επιθεωρητής του σπιτιού σας θα επιθεωρήσει επίσης το σύστημα θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC) για να βεβαιωθεί ότι λειτουργεί σωστά. Θα δοκιμάσουν όλους τους θερμοστάτες και θα εξασφαλίσουν επαρκή ροή αέρα σε όλο το σπίτι.

Καλλυντικά ελαττώματα

Τέλος, ο επιθεωρητής σας θα σημειώσει επίσης τυχόν καλλυντικά ελαττώματα όπως ραγισμένα πλακάκια, λεκιασμένα χαλιά ή ξεφλούδισμα του χρώματος. Αυτά τα ελαττώματα δεν είναι απαραιτήτως παραβιαστικά, αλλά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη διαπραγμάτευση χαμηλότερης τιμής στο ακίνητο.

Συνολική Ασφάλεια

Ο επιθεωρητής σας θα παρακολουθεί επίσης τυχόν κινδύνους για την ασφάλεια στο ακίνητο. Αυτό περιλαμβάνει κινδύνους ταξιδιού, χαλαρά κιγκλιδώματα και εκτεθειμένα ηλεκτρικά καλώδια. Οι επιθεωρητές του σπιτιού ελέγχουν επίσης εάν υπάρχουν σπασμένες κλειδαριές και εάν οι πόρτες έχουν τοποθετηθεί σωστά.

Αυτό συμβαίνει επειδή μια κακώς τοποθετημένη ή σπασμένη κλειδαριά μπορεί να οδηγήσει σε κλοπή, τραυματισμούς, ακόμη και θάνατο. Για παράδειγμα, εάν η εξώπορτά σας είναι ξεκλείδωτη όταν φεύγετε για τη δουλειά ή πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ επειδή μένει ανοιχτή όταν την κλείνετε, ένας εισβολέας μπορεί να εισέλθει στο σπίτι σας χωρίς δυσκολία. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κλοπή προσωπικών αντικειμένων και βλάβη σε άτομα που ζουν εκεί.

Κατά τη διάρκεια επιθεώρησης σπιτιού 1

Προσβολή παρασίτων

Ένα άλλο ζήτημα που θα αναζητήσει ο επιθεωρητής σας είναι η απόδειξη προσβολής από παράσιτα. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως περιττώματα ποντικιού ή ζημιά τερμιτών. Εάν εντοπιστεί προσβολή, θα πρέπει να απαλλαγείτε από τα παράσιτα πριν κλείσετε το ακίνητο.

Περιβαντολλογικοί κίνδυνοι

Τέλος, ο επιθεωρητής σας θα αναζητήσει επίσης τυχόν περιβαλλοντικούς κινδύνους στο ακίνητο. Αυτό περιλαμβάνει αμίαντο, βαφή μολύβδου και αέριο ραδονίου. Εάν εντοπιστεί οποιοσδήποτε από αυτούς τους κινδύνους, θα χρειαστεί να λάβετε μέτρα για τον μετριασμό τους πριν μετακομίσετε στο σπίτι.

Τελικός Λόγος

Αυτά είναι μόνο μερικά πράγματα που θα αναζητήσει ο επιθεωρητής σας κατά τη διάρκεια μιας επιθεώρησης στο σπίτι. Είναι σημαντικό να έχεις έναν επαγγελματία επιθεωρήστε το ακίνητο πριν την αγοράσετε για να γνωρίζετε τυχόν προβλήματα. Οι επιθεωρήσεις στο σπίτι μπορούν να σας εξοικονομήσουν χιλιάδες δολάρια σε επισκευές στο δρόμο.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *