DIY Ξύλινο παιδικό κάθισμα για διακόσμηση δωματίου » Στυλ Κατοικίας

Η διακόσμηση του δωματίου του μωρού σας με όμορφα και πολύχρωμα αντικείμενα είναι διασκεδαστική. Οι άνθρωποι που έχουν ένα μικρό φτιάχνουν στοιχεία DIY, όπως ράφια, ράφια για αθλητικά παπούτσια, ξύλινα κλαδιά ως κουρτίνες, δημιουργικές τέχνες τοίχου, κρεβάτι με παλιές παλέτες και τόσα πολλά παρόμοια αντικείμενα για να φαίνεται αξιολάτρευτο.

Αυτό που πρέπει να περάσετε εδώ είναι ο χρόνος και η δημιουργικότητά σας. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, πρέπει να επενδύσετε τον χρόνο σας – αυτό είναι απλό. Αλλά μερικοί γονείς δεν έχουν πολύ χρόνο να τα φτιάξουν για τα παιδιά τους. Εάν δεν θέλετε να το φτιάξετε μόνοι σας, διαβάστε τις κριτικές για το «κάθισμα στο πάτωμα μωρού» για να αποκτήσετε το καλύτερο προϊόν εκεί έξω.

Ωστόσο, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ τις δεξιότητές μου, ώστε να φτιάξετε μόνες σας ένα παιδικό κάθισμα στο σπίτι. Θα ενθουσιαστείτε αφού φτιάξετε μια χαριτωμένη καρέκλα για το παιδί σας. Πριν ξεκινήσετε το χαριτωμένο έργο σας για το μικρό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε κανονίσει τα παρακάτω αντικείμενα. Είναι σοφό να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις πριν ξεκινήσετε. Διαφορετικά, μπορεί να χρειαστεί να σταματήσετε το έργο σας βρίσκοντας τα πράγματα που λείπουν.

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι τα εξής:

Χρειάζεστε διαφορετικά μεγέθη ξύλου, κόντρα πλακέ, βίδες με τρύπες, φαλτσοπρίονο ή χειροπρίονο, τριβείο, ξυλόκολλα και σέγα Kreg για να περάσετε όλη τη διαδικασία. Καθώς πρόκειται να φτιάξετε μια καρέκλα για το παιδί σας, έχετε ξύλινα πόδια και διάφορα σχήματα ξύλου για το κάθισμα.

Βήμα πρώτο: Κοπή ξύλου

Πρέπει να κόψετε ξύλο σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ένα κατάστημα υλικού μπορεί να το κάνει για εσάς, αλλά δεν πρέπει να το πάτε. Κάντε το μόνοι σας με το φαλτσοπρίονο γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε.

Μετρήστε τα ξύλα πριν τα κόψετε. Κόψτε τρία κομμάτια και δύο κομμάτια σε 11,5 και 12 ίντσες το καθένα. Θα χρειαστείτε τρία κομμάτια ξύλου 15,75 ιντσών. Επίσης, πρέπει να κόψετε τα άλλα δύο μέρη σε δύο πόδια το καθένα και άλλα δύο κομμάτια στο ένα πόδι το καθένα.

Βήμα δεύτερο: Συναρμολογήστε το ξύλο που μόλις κόψατε

Καθώς έχετε κόψει τα απαραίτητα ξύλα μετρώντας τα, είναι καιρός να τα συναρμολογήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να ευθυγραμμιστούν σωστά. Έχετε τέσσερα κομμάτια ξύλου για να φτιάξετε το πόδι της καρέκλας. Το μακρύτερο ξύλο πρέπει να στερεωθεί στην πλάτη για να φτιάξετε τα πίσω πόδια της καρέκλας.

Τα άλλα δύο κομμάτια ξύλου πρέπει να είναι η πλάτη της καρέκλας. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι ξύλου 1×4 που θα λειτουργήσει ως το κάθισμα της καρέκλας. Καθώς πρέπει να κάνετε δύο τρύπες για τσέπες σε κάθε άκρο του ξύλου, το Kreg jig θα πρέπει να μπει στη δράση.

Βήμα τρίτο: Βιδώστε τα

Τώρα ήρθε η ώρα να βιδώσετε όλα τα ξύλα για να εμφανιστούν ως πλαίσιο της καρέκλας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε και τα δύο πίσω πόδια με ένα μεγάλο ξύλο για να τα στερεώσετε μετρώντας σωστά. Και, βιδώστε τα καλά για να κολλήσουν καλά.

Βεβαιωθείτε ότι οι τσέπες είναι στραμμένες προς τα πάνω, ώστε να μπορούν να κρυφτούν όταν το κάθισμα θα καθίσει στη θέση. Στερεώστε κάθε πόδι με το κάθισμα έτσι ώστε να φαίνονται σταθερά.

Βήμα τέταρτο: Το βίδωμα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα

Σε αυτό το βήμα, χρειάζεστε τα πιο κοντά πόδια και άλλα δύο μακρύτερα κομμάτια ξύλου για να τοποθετήσετε στις τρύπες. Τώρα στερεώστε και τα δύο άκρα με τη βίδα σφιχτά. Το κάθισμα πρέπει να κάθεται στα πόδια με τέτοιο τρόπο ώστε οι τρύπες να είναι αόρατες.

Γι’ αυτό: οι τρύπες πρέπει να είναι στραμμένες προς τα πάνω. Επαναλάβετε την ίδια μέθοδο και για τα πίσω πόδια. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το κάθισμα ή η σανίδα μπορούν να στηρίζονται στα πόδια.

Βήμα πέμπτο: Πρέπει να προσαρτηθούν πιο κοντά κομμάτια

Λαμβάνοντας τα μικρότερα κομμάτια ξύλου, πρέπει να τα στερεώσετε στην κορυφή του ξύλου της πλάτης. Τώρα βιδώστε τα για να βεβαιωθείτε ότι είναι πλέον αρκετά δυνατά. Εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τρύπες τσέπης για να τα στερεώσετε. Τέλος, βιδώστε τα.

Βήμα έκτο: Βιδώστε τα τελευταία μικρότερα κομμάτια ξύλου

Τοποθετώντας οπές τσέπης στο άκρο του πιο κοντού τεμαχίου, βιδώστε τις. Πρέπει να βιδώσετε τα προηγούμενα μικρότερα πόδια με τις ήδη προσαρτημένες τρύπες τσέπης. Τώρα, ήρθε η ώρα να τοποθετήσετε το κάθισμα πάνω τους και να το βιδώσετε.

Βήμα έβδομο: Τρίψτε με άμμο για απαλότητα

Καθώς έχετε σχεδόν τελειώσει, τα χαρτάκια άμμου πρέπει να μπουν στο παιχνίδι. Τρίψτε καλά ολόκληρη την καρέκλα έτσι ώστε να αισθάνεστε απαλή όταν την αγγίζετε. Εάν έχει μείνει κάποια περιοχή, θα είναι ένα λειαντικό μέρος για το μικρό σας.

Βήμα όγδοο: Διακοσμήστε την καρέκλα σας

Όλη η σκληρή δουλειά σας έχει πλέον τελειώσει. Έχεις φτιάξει την παιδική σου καρέκλα στο σπίτι μόνη σου. Σε αυτό το σημείο για την καλύτερη εμφάνισή της βάψτε την καρέκλα με διάφορα χρώματα ώστε να φαίνεται funky. Στα παιδιά αρέσει να διασκεδάζουν. Αφού βάψετε με το χρώμα που επιθυμείτε, είναι η τελευταία στιγμή να τοποθετήσετε την καρέκλα στο δωμάτιο του μωρού σας.

Τοποθετήστε το στο δωμάτιο του παιδιού σας όταν αυτό είναι μακριά από το δωμάτιο για να του κάνετε την έκπληξη. Στα παιδιά αρέσουν και τα δώρα!

Τελική σκέψη

Εάν μπορείτε να ακολουθήσετε όλα τα βήματα που εμφανίζονται εδώ, θα καταλήξετε να φτιάξετε μια όμορφη καρέκλα για το μωρό σας στο σπίτι. Θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Επίσης, νιώθεις συναρπαστικό να το φτιάχνεις μόνος σου! Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει με την κατασκευή ενός DIY ξύλινου καθίσματος στο σπίτι.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *